Гель лак термо від Global Fashion 06, 8 мл

Код продукту: 11872
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
39 купили

Кількість:

39 купили
Характеристика
Перегляди 943
Кількість товарів в одній коробці 24
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 06
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ТЕРМО-ГЕЛЬ-ЛАК
Термо-гель-лак-це гель-лак, який здатний змінювати свій колір в залежності від температури навколишнього середовища і тепла ваших рук. В результаті виходить гарний плавний градієнт.

Гель-лаки є трифазними, тобто для створення довготривалого покриття з їх використанням необхідні основа і топ.
Вимагає такої ж підготовки, як і звичайний гель-лак
Його наносять в 2-3 шари з проміжною полімеризацією протягом 60-120 секунд.
Тендітні нігті вимагають зміцнення за допомогою основи / верху.
Фінішне покриття повинно щільно прилягати до країв нігтя
Особливо рекомендується покупцям в холодну пору року, коли ефект проявляється більш чітко


ТОНКОЩІ РОБОТИ:
1
перевага:
гель-лак пігментований, достатньо 2 тонких шарів

колір не турбує, він постійно змінюється в залежності від температури

ви можете створювати красиві дизайни
легко наноситься

не оголюється при нанесенні

ніякого різкого запаху

швидка полімеризація

самовирівнюється
5
3
4
2
мл.
8
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
01

Гель-лак термо Temperature Changing 8 мл Global Fashion . Одним из современных хитов является термо гель-лак, меняет свой оттенок в зависимости от изменения температуры окружающей среды, с которой соприкасаются пальцы (воздуха, воды, предметов) и самой ногтевой пластины. Таким образом, когда руки с термо-маникюром замерзают и становятся холодными, то гель-лаковое покрытие принимает более темный оттенок, а когда кончики пальцев теплые -то светлый. Такая реакция обусловлена тем, что в состав термо гель-лаков входят специальные пигментированные частицы, которые чувствительны к любому перепаду температуры. В зависимости от количества тепла, поглощаемого гель-лаковым покрытием, более ярко проступает тот или иной оттенок. У вашего маникюра будет своё собственное настроение, и это поможет вам всегда казаться разной! Сочетая качество продукции бренда Global Fashion и необычайный эффект термо гель-лака, вы будете всегда выглядеть неотразимо!Объем 8мл. В палитре 18 невероятных цветов. Термо покрытие Global Fashion подарит вам безупречные ухоженные ноготки со стойким зеркальным блеском для эффектного стильного образа!

Гель-лак термо - це новітня розробка в області манікюру. Він здатен змінювати колір залежно від температури. Одним з найпопулярніших виробників цього продукту є Global Fashion. Один з їх гель-лаків термо має назву Global Fashion 06 та має об'єм 8 мл. 

Візуально цей гель-лак має темно-синій колір, але при зміні температури з'являється яскраво-голубий відтінок. Таким чином, нігті виглядають змінними та оригінальними, що робить цей продукт чудовим вибором для тих, хто любить експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. 

Цей гель-лак досить простий у застосуванні. Його можна наносити як на натуральні нігті, так і на нігті-нарощування. Він надзвичайно міцний і зберігає своє гарне вигляд протягом тривалого часу. Більше того, він не розтікається і не вимагає частої корекції. 

Global Fashion 06, 8 мл - ідеальне рішення для тих, хто хоче створювати неймовірні образи та не бояться експериментувати зі своїм виглядом. За його допомогою легко створити своє унікальне нігтьове мистецтво, яке приверне увагу всіх оточуючих та підкреслить Ваш стиль.