Керамическая желтая насадка, кукуруза с чёрной насечкой, XC Yellow 3/32* Flame ST (C)

Код продукту: 11751
Залишок на складі: немає в наявності
81 ₴
1,88 €
2,02 $
16 купили
16 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 786
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У світі нарощування нігтів техніка є ключовою компонентою для створення ідеального результату. Справжній професіонал з великим досвідом розуміє важливість використання насадок для фрезера. Сьогодні ми поговоримо про керамічну жовту насадку XC Yellow 3/32* Flame ST (C).

Ця насадка є чудовим вибором для видалення кукурудзи на нігтях. Кукуруза з чорною насечкою може бути складною для обробки, але з нашою насадкою все стає чудово. XC Yellow 3/32* Flame ST (C) забезпечує глибоку, просту і швидку роботу для ефективного видалення кукурудзи з нігтів.

Керамічна насадка XC Yellow 3/32* Flame ST (C) має значний ресурс використання та відмінною зносостійкістю, що робить її економічно вигідною і популярною серед косметологів і майстрів нарощування нігтів.

Керамічна жовта насадка дуже легка в використанні і підходить для всіх типів нігтів. Вона не пошкоджує природний нігтьовий пластину, що забезпечує здоровий та безпечний процес роботи з клієнтом.

Отже, якщо ви шукаєте надійну керамічну насадку для фрезера для видалення кукурудзи на нігтях, XC Yellow 3/32* Flame ST (C) - чудовий вибір. Вона ефективна, зносостійка, безпечна та легка в використанні. Переконаємось в цьому, спробувавши цю насадку на практиці!