Набор фольги 10 шт (животный принт) 07

Код продукту: 11673
Залишок на складі: немає в наявності
60 ₴
1,39 €
1,50 $
21 купили
21 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 819
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги з животним принтом - стильний і дуже популярний приклад декору для нігтів. Такий набір складається з десяти аркушів фольги з різним видом тваринного принта, що дозволяє створювати неповторні малюнки на нігтях. 

Фольга - це тонкий матеріал, зазвичай з відтінком металіку, який можна наносити на нігті різними способами. Завдяки своїй гладенькій поверхні та висківності вона чудово прилягає до нігтевої пластини, що дає можливість створити на нігтях дуже різноманітний та оригінальний дизайн.

Набір фольги з животним принтом має дуже популярний в цьому сезоні вигляд. Аркуші з фольгою в даному наборі мають різні візерунки з тваринним принтом, наприклад, з геометричним малюнком зебри, зі складками та візерунком морських кіньок та інші. З такими нарощеними нігтями ви одержите стильний та яскравий образ.

Для того, щоб створити малюнок на нігтях, можна використовувати різні техніки, найпопулярніші з яких - крапкова та водяна манікюр. Обидва вони дають можливість створювати неповторні рисунки на нігтях за допомогою маленьких краплинок фарб чи води. З таким набором фольги ви зможете поєднувати декілька різних видів тваринного принта на нігтях і створені малюнки будуть виглядати дуже гармонійно та яскраво.

Отож, набір фольги з животним принтом - це гарний вибір для тих, хто любить експериментувати зі своїм манікюром, та хоче створити незвичайний та неповторний образ на своїх нігтях.