Плоская скошенная кисть номер 8, средней ширины – для нанесения геля, так же можно использовать для рисования узоров в стиле гжели и китайской росписи.

Плоская ровная кисть для геля Global Fashion

Код продукту: 11130
Залишок на складі: немає в наявності
109 ₴
2,55 €
2,74 $
5 купили
5 купили
Опис

Плоская скошенная кисть номер 8, средней ширины – для нанесения геля, так же можно использовать для рисования узоров в стиле гжели и китайской росписи.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 64
Розміри
Довжина 20.50
Ширина 3.30
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Кожна дівчина мріє про доглянуті і красиві нігті. І на сьогоднішній день нарощування нігтів - це не розкіш, а напроти, звичайна процедура у красі та догляді за собою. Тому головними інгредієнтами для створення ідеального манікюру є кисті та пензлики для гелю. Саме про одну з таких кистей, а саме - Global Fashion, ми й говоритимемо сьогодні.

Одразу хочеться переконати вас, що ця кисть не залишить вас байдужими! На відміну від звичайних пензликів, що часто забиваються та виглядають непрезентабельно, кисть Global Fashion - це зразкова знахідка для усіх, хто цікавиться художньою майстерністю. Її розробник - відома брендова компанія, яка заслужила довіру покупців своєю якістю та функціональністю.

Переваги кисті Global Fashion для геля

Що ж такого спеціального в кисті Global Fashion? Почнемо з її форми. Кисть має плоску форму, що надає зручність у роботі. З її допомогою ви зможете нанести гель рівномірним та аккуратним шаром на нігті, запобігаючи лущення та зморшкування гелевого покриття. Крім того, кисть виготовлена з м'якої синтетичної щетини, що не дратує та не дістається до основи нігтя при нанесенні гелю.

Матеріал, з якого виготовлена кисть, дозволяє їй довго служити та не втрачати форму після кількох використань. Це прекрасна можливість придбати на довгі роки кисть, одну з найкращих альтернатив для любителів манікюру, а також для професійних майстрів.

Де придбати кисть Global Fashion для геля?

Кисть для геля Global Fashion можна придбати в інтернет-магазинах з косметикою або в магазинах професійної косметики. Її ціна дещо вища, ніж у звичайних кистей для макіяжу, однак цього і відбувається завдяки її високій якості та зручності. Хоча, звичайно, навіть у цьому випадку ціна відносно доступна, адже кисть служитиме вам довго та ефективно.

Отже, кисть для геля Global Fashion - це ідеальний вибір для всіх, кому важливо мати ідеальний та доглянутий манікюр. Кисть має всі необхідні характеристики, щоб зробити процес нарощування нігтів максимально зручним і легким. Вона дозволяє наносити гель рівномірно та аккуратно, надаючи нігтям якісне й довговічне покриття. Адже, як відомо, красивий манікюр - це деталі, які роблять жінку ще більш привабливою та чарівною.