Наклейки для нігтів 12 шт KG-05

Код продукту: 10809
Залишок на складі: немає в наявності
17,50 ₴
0,41 €
0,44 $
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки для нігтів - це прекрасний спосіб додати своєму манікюру оригінальності та вишуканості. KG-05 - це колекція наклейок, яка надасть вам безліч прекрасних ідей для створення насиченого та стильного манікюру.

У наборі KG-05 містяться 12 наклейок різних форм та розмірів, їх можна використовувати як окремо, так і поєднувати для створення цікавих композицій. На наклейках зображені різноманітні малюнки та орнаменти, які будуть чудово виглядати на будь-якій формі нігтів.

Нанесення наклейок - це дуже простий процес, який не вимагає особливої кваліфікації. Їх можна наклеювати на відполіровану поверхню нігтя за допомогою спеціального клейового шару, який входить до складу наклейок. Наклейки можна закріплювати додатково лаком, щоб забезпечити тривалу стійкість та яскравість манікюру.

Крім того, KG-05 є ідеальним варіантом для тих, хто хоче створити ефектний манікюр вдома, без додаткових витрат на обладнання та професійний рівень навичок. Ці наклейки дозволяють легко та швидко створити свій унікальний манікюр, який буде відповідати вашому стилю та настроєнню.

Отже, якщо ви хочете добавити своєму манікюру ефектності та оригінальності, то наклейки KG-05 - це саме те, що вам потрібно. Вони стануть чудовим доповненням до вашої колекції засобів для догляду за нігтями та допоможуть створити неповторний образ.