Наклейки для нігтів 12 шт KG-07

Код продукту: 10803
Залишок на складі: немає в наявності
17,50 ₴
0,41 €
0,44 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Ширина 7.00
Висота 17.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки для нігтів 12 шт KG-07 – це відмінний вибір для тих, хто любить доглядати за своїми нігтями. Наклейки дозволяють оформити манікюр швидко і без зусиль, а також створити оригінальний дизайн.

Набір включає 12 наклейок, що різняться формою та розміром. Дизайн наклейок KG-07 складається з квітів, геометричних фігур і абстрактних малюнків, що заворожують своєю витонченістю. 

Важливим перевагою наклейок є їх простота в застосуванні. Для того, щоб відкрити пакетик, потрібно просто зробити надріз ножицями або нігтьовим кліпсою. Далі, відокремивши транспортний шар від наклейки, потрібно наклеїти її на підготовлену поверхню нігтя і гладко прижати до кутикули та країв.

Наклейки є відмінним варіантом для тих, хто не має багато часу на те, щоб оформити свій манікюр. Вони дозволяють заощадити час і кошти, які були б витрачені на візит до салону краси. Крім того, у такий спосіб можна створити незвичайний та оригінальний дизайн манікюру, який стане окрасою будь-якого образу.

У цілому, наклейки для нігтів 12 шт KG-07 - це відмінний вибір для тих, хто хоче доглядати за своїми нігтями, бути в тренді та виглядати стильно і модно. Вони володіють великим спектром застосування, дозволяють створити різноманітний дизайн і легко використовуватися. Отже, якщо ви хочете підкреслити свою красу та експериментувати зі своїм стилем, то наклейки для нігтів - це те, що вам потрібно.