Трафарет для ногтей C-4

Код продукту: 10781
Залишок на складі: немає в наявності
23 ₴
0,54 €
0,59 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Ширина 9.00
Висота 13.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Трафарет для ногтів C-4 - це незамінний інструмент при створенні яскравого та оригінального дизайну нігтів. Він дозволить легко та швидко нанести на нігтьову пластину фігурки, лінії або інші елементи будь-якої складності.

Багато дівчат мріють про красивий манікюр, але не завжди вони мають вільний час та можливість звертатися до майстрів з цього приводу. Тому створення нейл-дизайну у домашніх умовах стає все більш популярним. Нерідко жінки замість класичної фарбування нігтів вирішують нанести на них трафарет з яскравим малюнком.

Трафарет для ногтів C-4 - це прекрасний варіант для тих, хто хоче створити незабутній образ своїх нігтів. Він виготовлений з міцної та прозорої пластмаси, що дозволяє бачити нігтьову пластину під ним, щоб правильно вмістити малюнок.

Використання трафарету для ногтів C-4 дуже просте. Його потрібно наклеїти на вже висохлий лак та нанести на вільну частину нігтів іншу фарбу. Після цього треба дочекатися повного висохнення лаку та зняти трафарет. І отже, на нігтях буде красивий та яскравий малюнок.

Трафарет для ногтів C-4 дозволяє виготовляти будь-який малюнок на нігтях. Він може бути використаний з будь-якими фарбами, гель-лаками або гель-фарбами. Це відмінне рішення для тих, хто бажає змінити свій образ, створити новий образ на своїх нігтях.

Отже, трафарет для ногтів C-4 – це незамінний інструмент для створення більш складних та оригінальних дизайнів нігтів. Він легко використовується і дозволяє створювати на нігтях будь-які малюнки за короткий час.