Слайдер-дизайн, наклейка для нігтів CB153

Код продукту: 9777
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 13.00
Ширина 6.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Слайдер-дизайн – це оригінальний спосіб задобрити свої нігті. Його вперше запропонували американські майстри від салону манікюру, і вже дуже швидко він став набирати популярності по всьому світу. Зараз слайдер-дизайн є найбільш популярним трендом у світі манікюру.

Суть слайдер-дизайну полягає в тому, що на свої нігті у вигляді наклейок накладається різноманітна графіка. Це може бути абстрактна форма, тварина, рослина, будь-який інший образ або навіть фраза. Наклейки різні за розміром, формою і кольором, і може вибирати кожен за своїм смаком.

Однією з таких наклейок є CB153 – це дуже маленька та завдяки цьому дуже зручна наклейка для слайдер-дизайну. Вона зручна в застосуванні і якісна. Саме завдяки таким наклейкам манікюри стають яскравими і неповторними.

Незалежно від того, який вибраний дизайн і форма слайдер-наклейки, важливо пам’ятати, що найголовніше – це якість матеріалу. Саме від цього залежить тривалість носіння манікюру, його яскравість і чіткість.

Отже, якщо ви хочете стати володаркою оригінального та яскравого манікюру, обов’язково виберіть слайдер-дизайн та використайте наклейку для нігтів CB153. Результат точно вас потішить!