Наклейка для нігтів (Sticker) Global Fashion MZTJ242

Код продукту: 9747
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 9.30
Ширина 6.70
Висота 0.01
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка для нігтів (Sticker) Global Fashion MZTJ242: оригінальний дизайн твоїх нігтів

Нарощування нігтів і декор для них стають все популярнішими серед жінок будь-якого віку. Зараз можна знайти безліч різного декору для нігтів, що дозволяє креативити і створювати різноманітні образи. Одним з популярних варіантів є наклейка для нігтів (Sticker) Global Fashion MZTJ242.

Наклейками для нігтів можна легко прикрасити свої нігті без зайвих зусиль і спеціальних навичок. Достатньо приклеїти їх на поверхню нігтів і отримати стильний та оригінальний дизайн. Global Fashion MZTJ242 - це декоративні наклейки для нігтів, які стануть головною родзинкою твого манікюру.

Особливості наклейки Global Fashion MZTJ242

Створені з високоякісного матеріалу, наклейки Global Fashion MZTJ242 легко приклеюються та не викликають алергічних реакцій. Розмір маленької декоративної наклейки - 10 мм х 17 мм. В комплекті з Global Fashion MZTJ242 є 12 наклейок з різними зображеннями. До того ж, вони мають яскраві кольори та оригінальний дизайн, завдяки чому зможуть доповнити будь-який манікюр.

Як використовувати Global Fashion MZTJ242?

Щоб використати наклейку Global Fashion MZTJ242, достатньо виконати кілька простих кроків:

- підготувати нігті, аккуратно обрізати кутики та надати їм форму, яку бажаєте;
- нанести базове покриття на нігті;
- зняти захисну плівку з наклейки та приклеїти її на поверхню нігтів. Згладити наклейку так, щоб до неї причіпилась і не відклеїлась з часом;
- зафіксувати наклейки з допомогою лаку-фіксатора.

Наклейки Global Fashion MZTJ242 - це проста та доступна можливість прикрасити свої нігті та додати їм стильного виду, не витрачаючи багато часу та коштів.  Ви можете купити їх у спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах, насолоджуючись щоденним дизайном своїх нігтів.