Код продукту: U-7 Декор для нігтів – використовуються для створення неповторних дизайнів нейл-арту. Набори відрізняються різноманітністю кольорів і форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 4194
Артикул: DK-21
Залишок на складі: немає в наявності
23 ₴
0,54 €
0,58 $
11 купили
11 купили
Опис

Код продукту: U-7 Декор для нігтів – використовуються для створення неповторних дизайнів нейл-арту. Набори відрізняються різноманітністю кольорів і форм.

Характеристика
Характеристика
Артикул DK-21
Перегляди 43
Розміри
Довжина 6.00
Ширина 6.00
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion - це компанія, яка пропонує великий вибір товарів для нарощування нігтів та декорування нігтів. Вироби від компанії відрізняються високою якістю та довговічністю.

Декор Global Fashion пропонує широку палітру стрічок, біжутерії, глітерів, фольги та іншого декору для нігтів. Крім того, у компанії можна купити простір для нарощування нігтів, а також всі необхідні інструменти для створення бездоганного манікюру.

Всі товари компанії виробляються з високоякісних матеріалів, що дозволяє зберігати неймовірний ефект декорування нігтів на тривалий час. Так, кожна клієнтка може насолоджуватися своїм чудовим манікюром не тільки на той день, коли його зробили, а й протягом наступних днях.

Компанія Декор Global Fashion завжди прагне використовувати останні досягнення у своїй галузі та вносити інновації до своїх товарів. Так, щоразу вона додає до свого асортименту нову декоративну продукцію, яка допомагає відзначитися на фоні інших манікюрів та зробити його дійсно яскравим та запам'ятовуючим.

Отже, якщо ви хочете мати бездоганний манікюр та бути у тренді, обирайте Декор Global Fashion. Ви не пошкодуєте свого вибору і зможете насолоджуватися своїм стильним манікюром протягом тривалого часу.