Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 3-11

Код продукту: 18288
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті - головний тренд моди на нігті в усьому світі. Вони мають безліч переваг порівняно з природними нігтями, такими як більша міцність та стійкість до пошкоджень.

Global Fashion є одним з провідних виробників накладних нігтів на сучасному ринку. Їхні продукти є високо якісними та доступними. Набір Global Fashion містить 24 накладних нігтів, які легко кріпляться за допомогою спеціального клею.

Цей набір накладних нігтів стане відмінним вибором для будь-якої жінки, яка любить доглянуті та стильні нігті. Він доступний в різних розмірах та кольорах, що дозволяє знайти свій ідеальний варіант.

Дозвольте собі відчути себе справжньою красунею з Global Fashion та їхніми накладними нігтями. Вони зроблять ваші руки дивовижно привабливими та привернуть увагу оточуючих. Також це ідеальний варіант для тих, кому потрібні красиві нігті на важливу подію, але немає можливості піти в салон краси.

Отже, якщо ви хочете мати привабливі та доглянуті нігті, але не хочете витрачати багато часу та грошей, набір накладних нігтів Global Fashion є тим, що вам потрібно. Вам необхідно всього лиш приклеїти їх на свої нігті та ви будете готові до враження!