Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 3-10

Код продукту: 18287
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 12
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладные ногти - це сучасний та зручний спосіб створити ефектний манікюр за лічені хвилини. Вони складаються з тонкої пластикової пластинки з вирізаними отворами для нігтів, яка приклеюється на природний нігтьовий ложе за допомогою спеціального клею. Накладні нігті дозволяють довгий час насолоджуватися чудовим манікюром, що не вимагає повторної корекції та догляду.

Одним з провідних виробників накладних нігтів є компанія Global Fashion, яка виробляє якісні та надійні набори для манікюру. Наприклад, 1 набір Global Fashion містить 24 накладні нігті з різними дизайнами та формами, що дозволяє створювати неповторний манікюр з урахуванням останніх модних тенденцій.

Важливо врахувати, що якість клею, що входить до складу набору, забезпечує максимальну фіксацію накладних нігтів на натуральному ложі та забезпечує зносостійкість манікюру на декілька тижнів. Зважаючи на це, Global Fashion використовує високоякісні матеріали та технології виробництва, що дозволяє створювати продукцію високої якості.

Застосування накладних нігтів Global Fashion є простим та зручним. Для цього потрібно зняти захисну плівку з клею та приклеїти накладний ніготь на природний після вимірювання його довжини та форми. Потім слід зачекати, поки клей потрібною мірою затвердіє, та насолоджуватися чудовим манікюром.

Таким чином, накладні нігті від Global Fashion є вигідним та зручним вибором для тих, хто хоче швидко та якісно створити чудовий манікюр. З ними можна бути в тренді та насолоджуватися стильними та яскравими нігтьовими дизайнами достатньо довго.