Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 1-6

Код продукту: 18259
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті: зручний і модний тренд у світі манікюру

Завжди хотілося мати красиві й доглянуті нігті, але щодня проводити час на манікюрі може стати важким завданням. Саме тут на допомогу приходять накладні нігті, які відмінно підійдуть тим, хто хоче швидко та ефективно зробити собі ідеальний манікюр.

Один із лідерів у виробництві накладних нігтів - Global Fashion. Компанія має різноманітні набори, серед яких 1 набір з 24 нігтями. У цьому наборі індивідуально підбирається розмір кожної пластини з нігтями, щоб вона ідеально підійшла до форми нігтів. 

Global Fashion відомий своєю увагою до деталей: накладні нігті виготовлені з якісного матеріалу, який досить міцний та повітропроникний, щоб ваші нігті не пошкоджувалися. Виробники забезпечили наявність клейкої основи на кожній накладці, щоб вам не довелося заморачуватися з додатковим придбанням клею. 

Також, компанія Global Fashion може запропонувати вам набір накладних нігтів від 1 до 6, що робить фірмові пластини доступними для будь-якого бюджету. Крім того, накладні нігті - це відмінний варіант для людей, які хочуть поекспериментувати зі стилем свого манікюру.

Залишається тільки відкрити пачку накладних нігтів від Global Fashion та насолоджуватися ефектом налакованих нігтів всього за пару хвилин. Варто зазначити, що це - чудова альтернатива дорогому сертифікованому манікюру у салоні. Зі стильними накладними нігтями від Global Fashion ви будете виглядати як справжня зірка!