Набор фольги 10 шт (жидкий металл) 10

Код продукту: 18230
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.70
Ширина 10.40
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги 10 штук (живий метал) 10: все, що вам потрібно для стильного та модного дизайну нігтів!

Нарощування нігтів стали популярною процедурою серед дівчат. І якщо раніше було достатньо зробити просту класичну манікюр, то сьогодні наші манікюрні студії пропонують дуже багато різних варіантів дизайну нігтів. Один з найбільш модних і актуальних варіантів дизайну нігтів - це нарощування та декорування нігтів. Сьогодні ми хочемо розповісти про набір фольги 10 штук (живий метал) 10, який допоможе вам створити неймовірний дизайн нігтів.

Фольга - це тонкий блок або рулон гурткий матеріал, виготовлений з металу або матового кольорового пластику. Фольгу можна використовувати для додавання деяких акцентів на нігті. Таким чином, декор для нігтів з фольгою може бути виглядати лаконічно та елегантно, або ж багатошаровим і яскравим.

Набір фольги 10 штук (живий метал) 10 містить декілька різних кольорів живого металу, що дозволяє вам створювати багато різних варіантів декору для нігтів. Наприклад, ви можете використати фольгу, щоб створити ефект меланжу кольорів, або створити вражаючий враження хрому на нігтях. Також ви можете використати фольгу, щоб створити блискучі лінії та геометричні фігури на нігтях.

Якщо ви хочете отримати красивий та яскравий дизайн на нігтях, набір фольги 10 штук (живий метал) 10 - це саме те, що вам потрібно. З цим набором ви зможете створювати різні варіанти декору для нігтів, які будуть вражати своєю красою та оригінальністю. Набір фольги 10 штук (живий метал) 10 - це найкращий вибір для тих, хто любить додавати яскраві акценти до їх манікюру!