Типсы для ногтей, животный принт

Код продукту: 18158
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 13.90
Ширина 7.60
Висота 1.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Типсы для нігтів: головна тенденція у світі манікюру

Нарощування нігтів на сьогоднішній день є дуже популярним видом манікюру. Однак, нарощення нігтів має свої особливості та недоліки. Саме тому, багато жінок використовують типси – спеціальні напівфабрикати для нарощування нігтів.

Типси для нігтів – це тонкі пластикові заготовки, які накладаються на природні нігті, щоб збільшити їх довжину та створити бажаний формат. Після того, як типси накладені на нігті, майстри роблять на них лакові покриття, френч-манікюр або намальовують якісь зображення.

Однією з найновіших тенденцій у світі манікюру є типси з животним принтом. Наприклад, таке покриття може виглядати дуже ефектно, якщо провести малювання леопардового принту на типсі. Також, популярні типси з принтом змії, жабок, тигрів та інших тварин.

Зазвичай, типси для нарощування нігтів з животним принтом створюють жінки, які люблять більш яскравий та екстравагантний стиль. Вони відображають індивідуальність та оригінальність своєї власниці.

У світі манікюру існує безліч варіантів типсів для нарощування нігтів, які можуть задовольнити будь-який смак. Важливо пам’ятати, що нарощені нігті потребують регулярного догляду та обслуговування. Тому, якщо ви бажаєте вперше спробувати нарощування нігтів з типсами, обов’язково зверніться до професійного майстра.