Типсы для ногтей, животный принт

Код продукту: 18156
Залишок на складі: немає в наявності
10 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 13.90
Ширина 7.60
Висота 1.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Що таке тіпси для нарощування нігтів та як їх використовувати?

Тіпси - це заготовки для нарощування нігтів, які виготовляються з різних матеріалів, таких як акрил, гель та пластик. Вони дозволяють створити довші та дуже естетичні нігті, які не ламаються та не розтріскуються.

Щоб нарощування нігтів виглядали максимально якісно, варто використовувати тіпси певної форми та розміру, які відповідають формі та розміру нігтів клієнта. Також важливо звернути увагу на матеріал, з якого вони виготовлені, оскільки кожен матеріал вимагає певних навичок та інструментів для роботи.

Як використовувати тіпси для нарощування нігтів?

Перш за все, необхідно добре підготувати нігті перед нарощуванням. Це означає, що треба забезпечити правильне шліфування та очищення нігтьової пластини. Після цього можна вибирати потрібні тіпси, які будуть використовуватися для нарощування.

Далі наносять спеціальний клей на основу тіпсів та накладають їх на нігтьову пластину, слідуючи формі та розміру нігтів клієнта. Після цього можна починати нарощування, використовуючи обрані матеріали (акрил, гель, пластик).

Крім стандартних фарб та декору для нарощених нігтів, на сьогоднішній день дуже популярні так звані живі тваринні принти. Вони додають нігтям яскравості та оригінальності, а також показують твій бажання бути на крок впереді у світі моди.

Використання животного принту на нігтях - це принципово новий тренд в світі манікюру, який зробить ваш образ ще більш яскравим та бездоганним. Наприклад, такі види тваринних принтів, як колбаса завдовжки за півметра, змії, страуси, самиці тигрів, та чоґґі (конь) не залишать байдужим навіть найвибагливіших шанувальників манікюру. 

Інтересно зазначити, що жінки не можуть знайти нічого кращого, іншого розділу одягу чи якісного макіяжу, ніж успішне нанесення файла та нарощування нігтів.У світі трендів, тіпси та животний принт на нігтях - це вже частина культури та моди.