Пилочка для ногтей Global Fashion 100/100, pink

Код продукту: 17912
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Один із найцінніших аксесуарів у зоні манікюру - пилочка для нігтів. Вона допомагає красиво і дбайливо оброблювати нігті, зробивши їх гладкими та рівними. Тож зараз розглянемо пилочку Global Fashion 100/100, pink марки Global Fashion і дізнаємося, чому вона стане незамінним предметом у вашому манікюрному наборі.

Ця пилочка має дві сторони, з яких кожна має різну зернистість, 100 та 180. Це означає, що ви можете використовувати Global Fashion 100/100 на будь-якій довжині нігтів і на різних етапах обробки, що дозволяє уникнути пошкодження нігтьової пластини. Завдяки своїй маленькій вазі, пилочка зручна для використання на ходу, наприклад, в дорозі або відпустці.

Дискова форма забезпечує повну обробку нігтьової пластини, крім того, розмір в 7 дюймів дозволяє розмістити пилку в руці, максимально комфортну для користування. На вигляд пилочка виглядає дуже елегантно та стильно, завдяки своїй світло-рожевій обробці. Також, вона стійка до механічних пошкоджень.

Global Fashion 100/100, pink - це відмінний вибір для тих, які шукають комфорт, якість та ефективність в одному продукті. Без сумніву, з такою пилкою забезпечується ідеальний манікюр на будь-який випадок життя.