Пилочка для ногтей ромб, Global Fashion G11, серая 100/180

Код продукту: 17820
Залишок на складі: немає в наявності
14 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 23.00
Ширина 4.50
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пилочка для нігтів - не замінний інструмент для тих, хто дбає про свої нігті. Існує багато різних розмірів та форм пилок, серед яких особливе місце займає пилка ромб. Сьогодні ми розглянемо пилку для нігтів ромб від Global Fashion G11.

Пилочка Global Fashion G11 має різну пористість на двох боках: 100 та 180. Така діаметрально протилежна підошва дозволяє виконувати як дрібну, так і більш глибоку обробку нігтів. Пилкою з легкістю можна виламувати зайві зонтики з нігтів, зробити їх більш однаковими за формою та збагатити оригінальним малюнком.

Крім того, пилка виготовлена з високоякісних матеріалів, що істотно впливає на її тривалу експлуатацію. Серед багатьох пилок Global Fashion G11 відрізняється досить приємним для ока зовнішнім виглядом - середня серія має сіру форму. Така пилка добре лягає в руці, не ковзає та не ослаблює гибкість нігтя.

Якщо ви хочете мати красиві та охайні нігті, то пилка Global Fashion G11 - оптимальний вибір. З її допомогою ви зможете вдало створити той образ, про який завжди мріяли. Ця пилка надійно служитиме вам довгі роки, допомагаючи дістатися до максимального результату. Тож після користування пилкою ви можете бути впевнені в тому, що ваші нігті стануть справжнім красивим доповненням до вашої особистості.