Пилочка для ногтей прямая, Global Fashion G11, чёрная 80/120

Код продукту: 17807
Залишок на складі: немає в наявності
6 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 23.00
Ширина 4.50
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Правильний догляд за нігтями є не тільки важливим аспектом особистої гігієни, але й частиною догляду за виглядом. Одним із необхідних інструментів в процесі догляду за нігтями є пилочка для нігтів. У даній статті розглянемо пилочку для нігтів пряму Global Fashion G11, чорну 80/120.

Пилочка Global Fashion G11 створена для детальної обробки нігтів. Вона має прямокутну форму та дві сторони з різною зернистістю. Одна сторона 80 грит, призначена для обробки задирок та нерівностей на нігтях, а інша сторона 120 грит підійде для придання форми та створення гладкої поверхні нігтів.

Два рівні поверхні пилочки для нігтів покриті виробником спеціальним шаром, що дозволяє ніжно та безболісно обрізати нігті та не пошкоджувати їх структуру. Крім того, саме ця пилочка для нігтів може використовуватися багато разів.

Дизайн пилочки Global Fashion G11 є простим та стильним. Чорний колір підійде усім без винятку, а тоненька скоба дозволяє зручно зберігати інструмент в домашніх умовах або в сумці. Крім того, завдяки компактному розміру, цю пилочку дуже зручно взяти з собою десь у подорож, щоб бути впевненим у своїй зовнішності.

У підсумку, пилочка для нігтів пряма Global Fashion G11 чорна 80/120 - це незамінний інструмент у процесі догляду за нігтями, який не тільки забезпечує здоров'я нігтьової пластини, але й додає нігтям вигляд, який варто зауважити.