Пилочка для ногтей ромб, Global Fashion G11, серая 80/120

Код продукту: 17783
Залишок на складі: немає в наявності
7 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 23.00
Ширина 4.50
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пилочка для нігтів ромб Global Fashion G11 серії 80/120: огляд та опис

Нарощування нігтів - це високотехнологічне мистецтво, яке потребує не тільки вміння, але й правильних інструментів. Одним з найважливіших інструментів для майстрів-нейл-дизайнерів є пилочка для нігтів.

Global Fashion G11 - це серія пилочок, які стали дуже популярними у світі нарощування нігтів. Один з найбільш відомих типів пилочок цієї серії - ромбовидна пилка серії 80/120.

Опис пилки

Пилочка для нігтів Global Fashion G11 ромбовидної форми має дві сторони з крупним і дрібним зерном. Сторона з крупним зерном має ознаки 80, тоді як сторона з меншим зерном має ознаки 120. Чудова річ у серії пилочок Global Fashion G11 - їхній кольоровий код. Пилки серій 80/120 мають серий колір, який є чудовим для розрізнення серед інших пилок.

Переваги пилки

Пилочки Global Fashion G11 ромбовидної форми є дуже зручними в використанні, вони не надто великі, тому дозволяють точно працювати над нігтями. Їхня ромбовидна форма дуже зручна для роботи з дуже кривими або загнутими нігтями. Пряма сторона пилки допомагає створити форму нігтів, а заокруглена сторона дозволяє зняти гострі кути нігтів.

Їхня довготривала використаність гарантується завдяки високоякісній абразивній поверхні, вона є достатньо жорсткою для роботи з будь-якими типами нігтів, але в той же час не травмує нігтьову пластину.

Висновок

Global Fashion G11 - це надійні пилочки, які стали прекрасним вибором для майстрів-нейл-дизайнерів. Завдяки інноваційному підходу до дизайну та високоякісному матеріалу, серія ромбовидних пилок Global Fashion G11 забезпечує бездоганну роботу та бездоганний результат. Одна з найбільш популярних типів цього інструменту - пилочка серії 80/120, з колірним кодом серого кольору. Якість та зручність використання цих пилок роблять їх ідеальним вибором для будь-якого майстра-нейл-дизайнера.