Наклейка бите скло #76

Код продукту: 16975
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 5
Розміри
Довжина 11.00
Ширина 8.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка фольга битое стекло - це новинка, яка стала популярною в світі дизайну нігтів. Тепер можна легко та швидко створити модний манікюр з використанням цієї наклейки.

Наклейки виготовляються з тонкого шару фольги, який імітує злам битого скла на нігтях. Вони можуть мати різний дизайн і розмір, що дає можливість вибрати найкращий варіант для свого манікюру.

Одним із головних переваг наклейки бите скло є те, що вона не потребує багато часу та зусиль для того, щоб створити чудовий дизайн нігтів. Достатньо наклеїти її на поверхню нігтя, а потім покрити верхнім покриттям. І готово!

Завдяки такому простому способу, наклейки бите скло можна застосовувати як у салоні краси, так і в домашніх умовах. Вони стануть чудовою альтернативою складним та дорогим манікюрам.

Крім того, наклейки фольга битого скла можуть використовуватись як незалежний елемент дизайну, або як частина композиції з іншими наклейками та елементами декору.

Отже, якщо ви хочете створити оригінальний та модний манікюр, але не маєте достатньо часу або можливостей для відвідування салону краси - спробуйте використати наклейки фольга битого скла. Вони прості у застосуванні та дуже ефектні!