Декор для нігтів, шестигранники маленькі голографія, 12 кольорів

Код продукту: 16954
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Для тих, хто любить доглядати за своїми нігтями і надавати їм особливий вигляд, декор для нігтів є незамінним елементом. Сьогодні ми розповімо про один з найпопулярніших видів декору для нігтів – маленькі голографічні шестигранники.

Цей вид декору для нігтів складається з маленьких шестигранних пластинок, виготовлених зі спеціального матеріалу голографії. Їх можна наносити на нігті як окремо, так і у комбінації з іншими видами декору.

Одна з особливостей маленьких голографічних шестигранників – це їх кольорове різноманіття. На ринку можна зустріти набори з 12 кольорами, які включають в себе різні відтінки, від класичних білих і чорних до барвистих та незвичайних відтінків.

Нанести цей вид декору на нігті можна досить просто: треба взяти спеціальний клей для маленьких голографічних шестигранників та за допомогою пензлика нанести його на нігтьову пластину. Потім треба покласти маленький шестигранник на клей та докладно притиснути його до нігтя, щоб він зафіксувався на місці.

Маленькі голографічні шестигранники – це не тільки ефектний декор для нігтів, але й досить стійкий. Їх можна носити декілька днів без будь-яких проблем. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче надати своїм нігтям новий вигляд і залишити його на декілька діб.

Тож, маленькі голографічні шестигранники – це чудовий вибір для тих, хто хоче додати яскравості та оригінальності своєму образу. Вони дозволяють створити безліч різних варіантів декору для нігтів, тож можна бути впевненим, що вони стануть улюбленим елементом в гардеробі будь-якої модниці.