Спонж для тональної основи 4 шт, pink

Код продукту: 16942
Залишок на складі: немає в наявності
45 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.00
Ширина 10.00
Висота 6.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Спонж для тональної основи - це важливий інструмент для створення бездоганного макіяжу. Якщо ви любите експериментувати з образами і ідеальність - ваше гасло, то точно мусите спробувати спонж.

Спонж - це губка, яка використовується для нанесення різних косметичних засобів на шкіру обличчя. На сьогоднішній день спонж став першим і незамінним інструментом в арсеналі кожної візажистки, яка створює макіяж для своїх клієнтів.

Спонж для тональної основи має спеціальну форму, завдяки якій дозволяє наносити тональне засіб рівномірно та без зайвих зусиль. Спонж допомагає відкритими та замкнутими ворсинами забезпечити ідеальний покрив тону в один приклад.

Популярізація мейкапу та засобів для нього допомогла виникненню багатох способів застосування спонжа. Виготовляються різні види спонжів: з різними формами, розмірами, кольорами та з різними властивостями. Наприклад, спонж для нанесення тональної основи може мати багато варіантів, в залежності від призначення.

Для тих, хто любить ніжний макіяж, підійде спонж "Pink 4шт", кольором на сьогоднішній день - один з найбільш популярних. Наносити засіб з таким спонжем легко та приємно, завдяки м'якій та еластичній текстурі губки. Колір розчиняється на губці максимально рівномірно, як результат - чудовий переход тонів шкіри та бездоганний макіяж. Одна з головних переваг спонжа у тому, що засіб на шкірі обличчя наноситься без зайвих зусиль та витрат засобу.

Отже, спонж "Pink 4шт" - це відмінний вибір для тих, хто хоче створювати щоденно досконалий макіяж та вміти набирати ідеальну кількість тонального засобу. Варто відзначити, що спонж можуть використовувати як професійні візажистки, так і просто шанувальники краси. Краса - це предмет гордості кожної жінки, тож не зволікайте і придбайте такий спонж ще сьогодні!