Пластмасові ковпачки для зняття гель лаку 10 шт, чорні

Код продукту: 16812
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 19.50
Ширина 13.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пластмасові ковпачки для зняття гель лаку 10 шт, чорні - це дуже зручний та ефективний інструмент для тих, хто займається нарощуванням нігтів та манікюром. Ці ковпачки допомагають економити час та зусилля при знятті гель лаку з нігтів.

Для того щоб зняти гель лак, потрібно змочити вата в засобі для зняття лаку, накласти на нігтьову пластину та прикріпити ковпачок зовнішньою стороною донизу. Після цього ковпачок тримається на місці та дозволяє засобу для зняття лаку працювати ефективно та швидко, не дозволяючи паруванню засобу із повітрям.

Такі ковпачки можуть бути використані неодноразово та підходять для будь-якого типу нігтів. Їхній чорний колір надає їм стильний вигляд та робить їх підходящими для використання в будь-яких умовах.

Отже, пластмасові ковпачки для зняття гель лаку 10 шт, чорні - це універсальний та зручний інструмент для тих, хто займається нарощуванням нігтів та манікюром. Використовуючи цей простий та ефективний аксесуар, Ви зможете швидко та з легкістю зняти гель лак та зберегти красу своїх нігтів.