3D объемный слайдер-дизайн 3D 094 white

Код продукту: 15487
Залишок на складі: немає в наявності
9 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

3D объемні слайдери-дизайни є одним з найбільш популярних трендів в світі нарощування нігтів. Один з найбільш вражаючих зразків цього напрямку - 3D 094 White.

3D 094 White - це найвища якість нарощування нігтів з використанням технології 3D-дизайну. Цей дизайн складається з шарів коричневого, золотого і білого кольорів, створюючи враження глибини і об'єму на нігтях.

Цей дизайн може бути застосований як на повність накладені нігті, так і на нігті з французьким манікюром. Цей технічний процес створює іллюзію, що на нігтях є тривимірні об'єкти, які виглядають дуже реалістично.

Один з головних переваг цього виду дизайну - його надійність та довговічність. 3D 094 White дуже стійкий до відколів і виглядає так само свіжо, як і в перший день його нанесення.

Цей дизайн також доступний і для коротких нігтьов, що дозволяє потішити себе красивим манікюром, незважаючи на обмежену довжину нігтів.

Якщо ви хочете додати трохи екзотики та глибинності до своєї колекції манікюру, спробуйте 3D 094 White. Цей дизайн надасть вашому манікюру незвичайний вигляд, який ви точно будете любити!