Milliart Nails 2D слайдеры MN-321

Код продукту: 15429
Залишок на складі: немає в наявності
19 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 14
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Milliart Nails 2D слайдеры MN-321 - ідеальний вибір для тих, хто любить яскравий та оригінальний дизайн нігтів. Ці наклейки зроблять ваш манікюр неповторним і незабутнім.

2D слайдери унікальні своїм дизайном та високою якістю виконання. Вони виготовлені з міцного матеріалу, що забезпечує тривалу зносостійкість та яскравість зображення. Наклейки легко наносяться на нігті та підлягають закріпленню за допомогою лаку чи гелю. 

MN-321 містить в собі найрізноманітніші елементи дизайну: квіти, геометричні фігури, тварин, космічні та абстрактні мотиви. Всі вони давно стали трендами в світі моди та б'юті-індустрії. 2D слайдери дозволяють втілити будь-яку фантазію в життя і створити унікальний та стильний образ. 

Milliart Nails 2D слайдери MN-321 допоможуть створити вам неповторний образ, підкреслити вашу індивідуальність та стати окрасою вашого образу на кожен день. Скористайтеся можливістю творити на своїх нігтях, дивувати своїх друзів та бути в центрі уваги на будь-якій події. 

Milliart Nails 2D слайдери MN-321 - це незабутні враження та краса, що залишаться з вами надовго. Завітайте до нашого магазину та залиште враження своїм неповторним манікюром!