Брашинг для волос 3136 (цвет в ассортименте)

Код продукту: 13966
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Брашинг для волос 3136 - інструмент, який вже став необхідністю для будь-якого перукаря. Цей пристрій здатен зробити дива з волоссям вашого клієнта, забезпечуючи їм прямість та блиск.

Однією з головних переваг брашинга є його багатофункціональність. Він може бути використаний як для розплітаювання волосся, так і для створення об'єму та текстури. Крім того, він оснащений іонізаційними технологіями, які дозволяють знизити електростатичний заряд на волоссі.

Брашинг для волос 3136 доступний у різних кольорах, щоб задовольнити потреби будь-якого клієнта та стиліста. Використання такого інструменту дозволяє швидко та ефективно впоратися з будь-яким типом волосся, незалежно від його структури.

Якщо ви шукаєте ефективний інструмент для вашої перукарської салону, то брашинг для волос 3136 - це те, що вам потрібно. Він забезпечить вашим клієнтам розкішне та стильне волосся, яке буде привабливо виглядати на будь-якому заході чи в повсякденному житті. Ви не пожалкуєте про свій вибір, якщо оберете цей брашинг для роботи з волоссям.