Набор бафов для шлифовки ногтей 40 шт., овал 1

Код продукту: 12606
Залишок на складі: немає в наявності
4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір бафів для шліфування нігтів 40 штук, овальної форми №1

Нарощування нігтів стає все популярнішим серед дівчат, які бажають мати довгі та красиві нігті. Але, щоб дійсно отримати задоволення від такої процедури, потрібно володіти не тільки технікою нарощування, але й знати, як правильно доглядати за штучно нарощеними нігтями. Один із найважливіших етапів - це шліфування нігтів за допомогою спеціальних бафів.

Набір бафів для шліфування нігтів 40 штук, овальної форми №1, є ідеальним вибором для дівчат, які бажають робити нарощення нігтів вдома. Овальна форма дозволяє легко дістатися до кожного куточка нігтя, що дозволяє шліфувати його якомога рівномірніше. В наборі є 40 бафів, що дозволяє шліфувати нігті різними текстурами і з використанням різного ступеню зернистості.

Цей набір бафів має чотири ступені зернистості: 100, 180, 240, 400. Починаючи від найбільш грубого матеріалу до фінішного, що допомагає ретельно відшліфувати нігтьову пластину та дати їй бажаний блиск. Крім того, дані бафи допомагають знизити швидкість зростання нігтів та зробити їх більш міцними.

Завдяки даному набору бафів краса Ваших нігтів завжди буде на висоті. Не втрачайте часу, та замовляйте набір бафів для шліфування нігтів прямо зараз!