Зажимы пластмассовые для снятия гель лака (5 шт)

Код продукту: 12390
Залишок на складі: немає в наявності
14 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 19.50
Ширина 9.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Зажими пластмасові для знімання гель лаку є ідеальним доповненням до вашого арсеналу аксесуарів для манікюру. Ці зажими, які постачаються у наборі з п'ятьма штуками, допоможуть вам легко та безболісно зняти гель-лак з нігтьової пластини, зберігаючи при цьому її структуру та красивий вигляд.

Завдяки своїй пластмасовій конструкції, зажими не порушують структуру нігтів та не травмують їх поверхню. Їх використання є набагато безпечнішим, ніж ручне зняття лаку з нігтьової пластини за допомогою металевих інструментів.

Для зняття гель-лаку використовуйте зажими разом з ватними дисками та відповідним засобом для зняття лаку. Нанесіть засіб на ватний диск та прикладіть до нігтьової пластини. Потім нанесіть на диск створений імпровізований тампон з пластмасового зажиму та зафіксуйте його на кінчику нігтя. Таким чином, гель-лак буде достатньо добре проникати в ватний диск, знімаючись з нігтьової пластини швидко та ефективно.

Зажими пластмасові для знімання гель лаку допоможуть вам зберегти красивий вигляд нігтів та знімати лак легко та безболісно. Компактний розмір та висока якість зроблять ці зажими незамінними помічниками для будь-якої майстрині манікюру.