Воскоплав кассетный двойной (цвет на выбор: белый, розовый, бирюзовый)

Воск в кассете -2 шт

Полоски 75 шт

Набор для депиляции, супер цена, №2

Код продукту: 12375
Залишок на складі: немає в наявності
7 купили
Опис

Воскоплав кассетный двойной (цвет на выбор: белый, розовый, бирюзовый)

Воск в кассете -2 шт

Полоски 75 шт

Характеристика
Характеристика
Перегляди 40
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір для депіляції – це необхідний інструмент у догляді за шкірою кожної жінки. Цей набір складається зі спеціальних засобів для видалення волосся в будь-якій зоні тіла. 

Такі набори допомагають забезпечити гладеньку і доглянуту шкіру, не тільки на зоні ніг, але і на інших чутливих місцях, наприклад, на східниці чи пахві. Набір для депіляції містить різні інструменти для видалення волосся: віск, спеціальні пластинки, крем-гелі, різні види тонких пінцетів, щоб забезпечити різноманітність методів депіляції.

Але, як правило, якісний набір для депіляції може бути досить дорогим, особливо якщо мова йде про професійні засоби. Однак, ми пропонуємо вам набір з №2, зі супер ціною! Це допоможе значно знизити витрати на депіляцію та при цьому, зберігати якість виконання процедури.

Набір для депіляції №2 містить всі необхідні інструменти, що забезпечують високу якість процедури. В комплект входять тонкі пінцети, для видалення окремих волосків, воскові стрічки з різними параметрами, для різних зон депіляції, а також спеціальні крем-гелі, які зменшують біль і запобігають запаленню шкіри.

Отже, набір для депіляції №2 з супер ціною – це ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати якісні засоби за доступною ціною. Не зволікайте, придбайте свій набір для депіляції вже сьогодні та радуйтеся красивій і доглянутій шкірі!