Фольга для нігтів Новий рік 10, 1 шт

Код продукту: 10177
Залишок на складі: немає в наявності
14,58 ₴
0,34 €
0,37 $
3 купили
3 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга для нігтів - це відмінний спосіб зробити незвичайний та яскравий дизайн манікюру. Вона може бути використана як самостійний декоративний елемент, так і в комбінації з іншими прикрасами.

Якщо вам потрібно створити чудовий новорічний манікюр, то фольга для нігтів - це саме те, що вам потрібно. Вона допоможе створити велику кількість різних елементів декору, які нададуть вашому манікюру святкового настрою та витриманої складності.

Особливо ефектно виглядає фольга з зображенням святкової символіки. Наприклад, кружечки зображені на фользі можуть стати чудовими атрибутами для створення ефекту снігопаду на нігтях. Зірочки, блискітки та інші новорічні малюнки гармонійно доповнять святковий стиль манікюру.

Значна перевага фольги для нігтів полягає у тому, що її можна зручно використовувати в домашніх умовах. Щоб нанести фольгу на нігті, потрібно зробити на поверхні нігтя рівний шар лаку та посипати його меленим порошком фольги. Після цього потрібно максимально обережно вбити фольгу в лак за допомогою зубної щітки.

Якщо ви робите манікюр вдома, то фольга для нігтів Новий рік 10, 1 шт - ідеальний вибір для створення святкового манікюру. Вона відмінно доповнить ваш образ та створить святкову атмосферу в будь-який день року. Сяйте та радуйте своїх друзів та близьких чудовим новорічним манікюром!