35 модних ідей для манікюру в домашніх умовах: простий і легкий дизайн нігтів

35 модних ідей для манікюру в домашніх умовах: простий і легкий дизайн нігтів
Ми, як і багато хто, розуміємо важливість професійного манікюру, але деколи буває потреба швидко привести до ладу нігті прямо у себе вдома. Іноді достатньо всього одного шару лаку, щоб усе змінилося. Однак часто виникає бажання чогось більш творчого. Тому ми підготували для вас 35 простих і легких ідей для домашнього манікюру, і, ймовірно, у вас уже є відповідний лак для нігтів. Навіть якщо ви не є досвідченим майстром нігтьового мистецтва, наші поради від досвідчених фахівців, таких як Джордан Мід, Емі Оунг і Теммі Тейлор, допоможуть вам на кожному етапі.


ЗНАЙОМТЕСЯ З ЕКСПЕРТОМ

- Джордан Мід - професійний майстер нігтів у сервісі краси на вимогу Glamsquad.

- Емі Оунг - майстер нігтьового сервісу SpaRitual.

- Теммі Тейлор - професійна майстриня нігтьового сервісу і власниця бізнесу з більш ніж 30-річним стажем роботи в цій сфері.

Ознайомтеся з цими простими ідеями нейл-арту, які ви можете зробити вдома.


01 Хвилі червоного кольору

.


Цей стиль пропонує "максимальний ефект з мінімальними зусиллями", стверджує Мід. "Подібно до творчості на нігтях, цей абстрактний хвилястий дизайн створює простий, але захопливий ефект". Мід дає такі рекомендації: "Нанесіть тонкий базовий шар світлого лаку і дайте йому висохнути протягом 60 секунд. Потім, використовуючи пензель для тонких деталей і обраний відтінок, намалюйте довільні хвилясті лінії різної товщини. Пам'ятайте, що мистецтво суб'єктивне, ідеальність необов'язкова".


02 Білі смужки

.


В даному випадку, простота говорить голосніше за все. Нам подобається елегантність цих нейтральних нігтів з тонкою білою смужкою в центрі. Дотримуйтесь поради Оунга: "Нанесіть один-два шари нюдового/нейтрального відтінку на нігті як базу, потім, коли висохне, використовуйте пензель для створення вертикальної тонкої білої смуги. Завершіть манікюр, додавши блиск, щоб закріпити візерунок".


03 Стильна зірка

.


Хто не в захваті від класичного червоного манікюру? Однак додавання невеликого акценту, такого як стильна зірка на безіменному пальці, перетворить ваш образ, надаючи йому абсолютно нового характеру.


04 Мерехтливі кінчики

.


Перетворіть свої непокриті нігті на справжній витвір мистецтва з блиском золота! Чарівний металевий відтінок, додасть вашим нігтям неймовірного вигляду.


05 Пастельна невідповідність

.


Ми віддаємо перевагу ніжним відтінкам на нігтях, а можливість використовувати кілька варіантів кольорів робить наш манікюр ще більш цікавим. Щоб створити стильний нейл-арт без особливої складності, давайте відобразимо порядок кольорів на кожній руці.


06 Золоті смужки

.


Цей дизайн нейл-арту вражає своєю простотою, проте в його мінімалізмі полягає мистецтво. Ідея смужок над напівзафарбованими нігтями не лише надихає, а й пропонує практичний спосіб надати манікюру довговічності.


07 Зоряні деталі

.


Хочете ідеальний манікюр, але руки не в силах впоратися? Рішення просто - наклейки для нігтів від Global Fashion! Ці стильні стікери не тільки роблять ваш манікюр унікальним, а й полегшують процес.


08 Позолочені півмісяці

.



09 Точки для вечірки

.


Ви, ймовірно, вже стикалися з дизайном нігтів у стилі горошок, але пропонована варіація піднімає рівень веселощів на нову висоту. Для створення цього оригінального образу виберіть кілька соковитих кольорів, щоб на нігтях розквітли безліч найдрібніших крапок. Різноманітність відтінків і їхнє переплетення стануть ключовим моментом у цьому захопливому дизайні.

10 Кольорові смужки

.


Кольорові смужки додають грайливості та інтересу цьому нейтральному манікюру, зберігаючи водночас достатню простоту для легкості виконання і поєднання з більш класичними образами.


11 Графічний неон

.


Ефект, що досягається завдяки такому манікюру, значно перевершує витрачений на його створення час. Цей простий, але чудовий стиль не знає обмежень у поєднанні металевих або неонових відтінків. Щоб підкреслити важливість довготривалого збереження цього манікюру і, насправді, будь-якого іншого, Оунг настійно рекомендує використовувати верхнє покриття.


12  Жовтий із крапками 3D

.


Яскрава жовта основа в поєднанні з синіми крапками надають цьому образу неймовірної краси. Крапки, створені в 3D-форматі, додають глибину, а контрастний лак надає зображенню сміливого й ефектного вигляду, навіть якщо ви не плануєте використовувати додаткові прикраси.


13 Фіолетовий у двох відтінках

.


Поєднання різних відтінків одного тону завжди має вишуканий вигляд і підкреслює витонченість дизайну.


14 Сині крапки

.


Простий трюк для створення оригінального дизайну в нейл-арті - використання звичайної зубочистки. Цей прийом дає змогу легко досягти різних розмірів точок, надаючи манікюру цікавого вигляду, як, наприклад, у стилі Chillhouse.


15 Бризки блискіток

.


Для створення цього хвилюючого, але водночас вишуканого образу, акуратно нанесіть блискучі елементи, починаючи з лівого нижнього кута і плавно зменшуючи кількість у міру наближення до нуля.


16 Поєднання кольорів

.


Привабливе поєднання кольорів - основний елемент, який заінтригував нас у цьому дизайні нігтів з використанням двох відтінків. І ось як легко досягти такого вражаючого ефекту: дайте першому кольору повністю висохнути, а потім акуратно нанесіть другий по діагоналі через половину нігтя.


17 Витончений спуск

.


Для надання класичному манікюру сучасного шарму пропонується витончений акцент - французький кінчик, переміщений у куточок нігтя. У цьому стилі особливо гарний вигляд мають пастельні відтінки, але не соромтеся експериментувати з яскравими і райдужними кольорами. Важливо зазначити, що базове покриття не обов'язкове, оскільки весь акцент зосереджується на кінчику нігтя, створюючи ефектний блиск.

Для втілення цієї ідеї виберіть п'ять різних кольорів, по одному на кожен ніготь. З використанням пензля для лаку створіть витончену вигнуту лінію, починаючи з куточка нігтя. Важливо тримати під рукою трохи ацетону, щоб іншим пензлем акуратно прибрати вигнуту лінію і надати дизайну завершеного вигляду. Цей стиль дасть вам змогу виділитися серед натовпу, особливо якщо ви виберете яскраві та насичені відтінки.
18 Чорно-біла графіка

.


Якщо яскраві кольори на нігтях не у вашому стилі, ця проста ідея нейл-арту дійсно вражає. Тонка чорна смужка, додає вишуканості білосніжному фону, створюючи універсальний дизайн.
20 Геометричні акценти

.


Цей вишуканий манікюр у пастельних відтінках зазнав стильного оновлення! Підкресліть свою базову ноту лаку для нігтів, додавши трикутник із фольги. Це просте доповнення надає вашому образу витонченого шарму. Не більше, не менше - просто чудово стильно.


21 Пальці з діамантами

.


Створення стильного дизайну нігтів з використанням бісеру може бути захопливим і доступним захопленням. Навіть за мінімальних витрат ви можете домогтися вражаючого результату.


22 Нігті у двох відтінках

.


Нам дуже подобається цей варіант двоколірного манікюру. Кожен ніготь трохи відрізняється від іншого, що робить його унікальним і захопливим. 


23 Манікюр у двох тонах

.


Щоб додати грайливості вашому манікюру, виконаному в стилі двох кольорів, спробуйте грати з формою, додавши кривизну. Ви можете вибрати один відтінок як основу або повністю відмовитися від нього, віддавши перевагу прозорому базовому покриттю, створивши тим самим унікальний момент негативного простору. Цей хитрий прийом не тільки додасть оригінальності вашому дизайну, а й викличе захоплені погляди заздрості.


24 Чорно-білий дизайн

.


Хочете створити стильний манікюр, але немає часу на забарвлення всіх нігтів? Спробуйте чорно-білий дизайн, де акцент робиться всього на двох нігтях. Використовуйте смугасту стрічку для створення чітких ліній основного кольору, а потім завершіть образ точками контрастного чорного або білого лаку. Цей дизайн не тільки економить час, а й додає елегантності вашому манікюру.


25 Конфетті-вечірка

.


Ми вже надали вам безліч варіацій на цю тему, проте у вашому арсеналі легкого мистецтва ще є місце для класичного візерунка в горошок. Якщо придивитися уважніше, ці ніжні цяточки насправді являють собою крапельки лаку з конфетті, додаючи образу веселості та легкості. Тим паче, що створити веселий образ стає ще простіше.


26 Натхнення Яйої Кусами

.

Створіть унікальний дизайн нігтів, натхненний стилем Яйої Кусами, використовуючи всього лише кілька легких прийомів! Почніть з насиченого відтінку кульбаби як основи, а потім грайте з чорними крапками різних розмірів. Не обмежуйтеся одноманітністю - дозволено прояв творчості!


27 Французькі кінчики

.


Ось ще один захопливий варіант для всіх поціновувачок французького манікюру.


28 Синій градієнт

.


Якщо ви не прагнете складних візерунків у нейл-арті, але все ж таки шукаєте стильний дизайн, зверніть увагу на цей варіант із градієнтом. Кожен ніготь прикрашений своїм унікальним відтінком синього, створюючи захопливий контраст.


29 Ромашки 90-х

.


У цьому стилі ми використовуємо легкий лак і наклейки для нігтів з дорогоцінним камінням, але можливості вибору простих або більш складних варіантів предостатньо. Одне можна сказати напевно - ваші нігті сяятимуть не гірше за маргаритки на літньому полі.


30 Нотка радості

.


Збагатіть свій стильний манікюр усміхненим нейл-артом, що додає нотку радості. На цьому малюнку очі зображені з легкою хвилястістю, що додає невимушеності та позбавляє необхідності прагнути до ідеально рівного нанесення. Нехай ваш манікюр посміхнеться світу, зустрічаючи його світлими очима!


31 Поєднання зеленого та білого

.



32 Червоний оксамитовий френч

.


Цей погляд являє собою вишуканий варіант класичного французького манікюру. Матова основа надає непередбачуваного завершального акценту, тоді як глянцеві кінчики, тонко підібрані за кольором, виділяють усі переваги цього манікюрного стилю.


33 Кінчики у формі серця

.


Цей манікюр являє собою стильний погляд на класичний французький дизайн.


34 Графічний край

.


Нігті квадратної форми чудово вишукані завдяки ретельно опрацьованому графічному дизайну. Ніжний відтінок блідо-рожевого слугує ідеальним фоном, підкреслюючи тонке чорне оздоблення вздовж краю нігтя.


35 Манікюр з очима

.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс

Читайте також: Ідеї манікюру з кристалами
Дата: 08.12.2023 17:59 Переглядів: 12900