Манікюр кольору холодної кави: топ-10 чудових ідей

Манікюр кольору холодної кави: топ-10 чудових ідей
Натхнення для стильного манікюру часто черпаємо з найнесподіваніших джерел, чи то кулінарія, чи то останні тренди знаменитостей. Цього року нас потішили манікюр Джей Ло з персиками і вершками, одержимість знаменитостей чорничним молоком, і, звісно ж, незрівнянні манікюри з глазурованими пончиками. І зараз ми зустрічаємо ще одну хвилюючу тенденцію - манікюр, натхненний холодною кавою.

Подібно до кавових відтінків, характерних для цієї тенденції, манікюр у стилі "холодна кава" пропонує глибші й насиченіші тони. Можна вибрати відтінки коричневого або поекспериментувати з креативним нейл-артом у нейтральних кольорах. Варіанти манікюру з льодом можуть містити вихори, що імітують вершки, які стікають по каві, або використовувати кавові відтінки для втілення популярних трендів у світі нейл-дизайну, як-от крокодилячий принт або подвійний французький манікюр.

Якщо ви готові експериментувати з новою тенденцією у світі манікюру, ми пропонуємо вам ознайомитися з 10 чудовими ідеями малюнків на нігтях у стилі "холодна кава".


01 Нігті з шоколадним мокко

.


Створення манікюру в стилі "кава з льодом" може бути легким і захопливим процесом. У цьому уроці покажемо, як ніжні завитки коричневого лаку можуть надати вашому манікюру неймовірної схожості з апетитним "мокко". Для втілення цієї ідеї вам знадобляться:


02 Подвійний французький манікюр із градієнтом "Холодна кава''

.


Подвійний французький манікюр надає класичному стилю вишукану сучасну родзинку завдяки використанню ультратонких ліній під основним французьким кінчиком. Цей дизайн не тільки прекрасно поєднується в одному кольорі, але також набуває додаткової привабливості, якщо використовувати градієнт. Для створення цього унікального образу рекомендується скористатися гель-лаками для нігтів від Global Fashion.


03 Кавові сердечка

.


Чи вважаєте ви за краще насолоджуватися чашкою холодної кави, налитої чистою або з ніжним відтінком молока? Дозвольте цій ідеї ожити на ваших нігтях, вибравши глибоку палітру темно-коричневих відтінків, приправлену нотками карамелі. Чарівність цього манікюру полягає в майстерному поєднанні насичених коричневих відтінків, що створюють веселий дизайн з візерунком у вигляді сердечок.


04 Кавовий крокс

.


Обожнюєте каву з льодом, але час від часу жадаєте чогось новенького? Пориньте у світ різнокольорових кроків із цим унікальним манікюром, немов натхненним безмежним розмаїттям лате.


05 Нігті з черепахової шкіри

.


Цей нейл-арт із мотивами черепахи немов перетворює холодну каву на справжній напій неспання. Вихор із половинок, що переплітаються, створює враження еспресо, прикрашеного легким кремовим акцентом. Вінчає це творіння рясна ванільна піна, створена з солодкого крему. В одному слові: насолода.


06 Нігті з карамельним блиском

.


Мрієте про манікюр, який немов відображає смак крижаного карамельного макіато, прикрашеного додатковою карамельною глазур'ю? Цей вишуканий дизайн із насиченими коричневими вихорами буде приносити вам задоволення щоразу, коли ви помилуєтеся своїми нігтями. Насичені відтінки коричневого створять на ваших нігтях справжній витвір мистецтва, втілюючи вашу мрію в стильний і витончений образ.


07 Нігті з шоколадною краплею

.


Ці двоколірні коричневі нігті, можливо, черпають своє натхнення зі світу шоколаду, але для нас вони наче віддзеркалення сиропу, що плавно стікає по краях фраппучино "Ява Чіп". Щоб створити цей образ, почніть з нанесення тонкого шару металевого лаку кольору шампанського або рожевого золота, а потім надайте йому завершеності, додавши насичений шоколадно-коричневий відтінок.



08 Відчуття першого ковтка

.


Перенесемося в момент, коли перший ковток еспресо Starbucks Iced Brown Sugar Oat Milk Espresso пестить ваш смак, а вас огортає ванільна піна з солодких вершків. Це диво можна порівняти з почуттям, коли ваші нігті стають полотном для втілення цієї вишуканої емоції. У кожному манікюрі яскраві вихори, вишуканий металевий відтінок і мерехтливі зірки створюють мрійливе поєднання, що викликає той самий спрагливий момент, коли ви пробуєте цю божественну каву з льодом.


09 Розлив холодної кави

.


Пориньте у світ вишуканості з витонченим французьким манікюром, який стане втіленням вашого унікального стилю. Додайте родзинку, натхненну холодною кавою, нанесячи на кожен ніготь плавні хвилі кольору карамелі, глибокого мокко і теплого відтінку лісового горіха. Цей витончений акцент додасть вашим нігтям неповторної елегантності, створюючи враження витонченої розкоші. Новий рівень стилю досягнуто - ваш образ буде бездоганно завершено.



10 Розтоплена мелена кава

.

Для створення стильного манікюру в домашніх умовах у темі "кава з льодом" вам не обов'язково йти до салону - достатньо підібрати ідеальний коричневий лак.



Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс
Дата: 17.11.2023 10:47 Переглядів: 9833