Як зареєструватися на сайті Global Fashion?

Як зареєструватися на сайті Global Fashion?
Ви розглядаєте можливість реєстрації на нашому сайті? Це, безумовно, правильне рішення! Хочемо підкреслити, що реєстрація на сайті не є обов'язковою для доступу до основної інформації та використання наших основних сервісів. Проте, реєструючись, ви відкриєте перед собою безліч переваг, які допоможуть зробити вашу взаємодію з сайтом зручнішою. Ви зможете легко розміщувати замовлення і завжди бути в курсі актуальних повідомлень.

Переваги реєстрацій:

- Особистий кабінет на нашому сайті надає вам зручну можливість керувати вашими замовленнями та актуалізувати особисті дані. Тут ви завжди можете переглянути список ваших замовлень і внести зміни до своїх особистих відомостей.

- Коли ви додаєте товари, які вам подобаються, до розділу "Вибране", це дає змогу вам швидше й легше знаходити товари, які вас цікавлять, без необхідності багаторазово переглядати весь каталог сайту і витрачати багато часу на пошук.

- Система автоматично розпізнає вас і усуває необхідність повторного введення контактної інформації, номерів телефонів, адреси доставки та інших даних.

- Сповіщення електронною поштою про свіжі надходження в нашому інтернет-магазині.

- Будьте в курсі актуальних акцій, свіжих новин і ексклюзивних знижок, завжди залишайтеся попереду подій!

- Через кілька років активних покупок ви зможете досягти VIP-статусу, який надасть вам максимальні знижки та ексклюзивні привілеї.

Як ви, можливо, вже помітили, реєстрація на нашому сайті надає цілу низку унікальних переваг. Щоб зробити процес максимально комфортним для вас, ми розробили детальну покрокову інструкцію.


Реєстрація з комп'ютера

1. Справа вгорі сторінки увійти в  «Особистий кабінет»

2. Крок 1: Вибрати «Реєстрація»
   
Крок 2: Заповнити розділи особистими даними, далі застосувати «Реєстрація»

3.
Готово! Тепер можна сміливо оформляти замовлення!


Реєстрація з мобільного телефону

1.
Зліва сторінки натиснути «Меню» і далі «Особистий кабінет»

2.
Вибрати «Реєстрація»

3.
Заповнити розділи особистими даними та застосувати «Реєстрація»

4.
Готово! Тепер можна сміливо оформляти замовлення!
Дата: 16.09.2020 20:08 Переглядів: 2060