Гель лак Global Fashion Summer Light 012, 8 мл

Код продукту: 3348
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,03 $
(5)
33 купили

Кількість:

(5)
33 купили
Характеристика
Перегляди 835
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад D33
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 012
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-08 17:50:50
5

2022-05-12 05:07:24
4

Не відповідає колір, пишуть і на фото один колір, а за фактом інший. Більше схожий на бежевий трохи з рожевинкою.

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що Ви зіткнулися з цією ситуацією. На даний момент ми працюємо над цим. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2022-05-06 13:07:26
5

Відмінний лак, лягає в один шар, але колір більш бузковий, ніж фуксія

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

Відео-огляд товару:
10 клиентов без верхних форм (средняя длина)
6 клиентов с верхними формами (средняя длина)

Купить за 1 клик
1 POLYGEL (30 гр.) =
ЦВЕТА:
перевага:

"ЛІТНЄ СВІТЛО"
ГЕЛЬ-ЛАК
Global Fashion представляє Вашій увазі літні світлі відтінки літніх світлих гель-лаків об'ємом 8 мл, в кількості 24 кольорів. Помилуйтеся палітрами основної лінійки, серед них ви зможете знайти кращі варіанти нейл-арту на літо, які завжди будуть піднімати вам настрій своїм яскравим, але приглушеним і насиченим кольором!

Серед них можна знайти як насичені яскраві, так і пастельні освіжаючі відтінки. Дизайни, створені з використанням цієї палітри, завжди будуть піднімати вам настрій. Ця колекція гель-лаків має відмінну зносостійкість, довговічністю і середньою консистенцією. Плоский пензлик полегшує процес створення манікюру і перетворює його в справжнє задоволення.
покриття стійкі до утворення відколів і тріщин
консистенція, що дозволяє легко наносити матеріал
не тече і не утворює розлучень
колір не вицвітає протягом усього часу носіння
відсутність сильного запаху "хімії"
мл.
8
Тендітні нігті
вимагають зміцнення
за допомогою основи / верху.


Наноситься в 2-3 шари,
з проміжним поліруванням
із запам'ятовуванням 60-120 секунд.

Вимагає такої
ж підготовки
, як і звичайний
гель-лак


Фінішний
покриття
запечатуються
краї нігтя.
Особливо рекомендується
покупцям в
весняно-літній сезон,
коли ці кольори
особливо затребувані.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
001
009
008
007
006
005
004
003
002
011
010
023
022
021
020
019
018
017
016
015
013
014
024
012
ЩО ТАКЕ ЛІТО?
Це сонячні і теплі дні, ласкаве море, яскраві фрукти і новий літній образ, про який, звичайно ж, потрібно подбати заздалегідь. І не забудьте про легкий літній манікюр. Без нього яскравий і радісний літній образ просто неможливий. В цей час природа і все навколо починає прокидатися і наповнюватися яскравими фарбами і моментами прекрасного проведення часу. Дизайнери і стилісти теж не дрімають. У цю пору року, створюючи свої шедеври, вони вважають за краще яскраві і насичені кольори.


Лето - чудесная пора, полная приключений и ярких событий!

Добавьте красок в свой маникюр с палитрой гель-лаков Summer Light, наполненной как нежными, пастельными оттенками, так и сочными неонами - цветовая гамма никого не оставит равнодушным!

Гель-лаки от Global Fashion - это современная профессиональная трёхфазная система гель-лакового покрытия, изготовленная из американского сырья высшего качества. Каждая линейка сочетает в себе соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества, а также уникальную безопасную формулу, разработанную с учетом особенностей ногтей разных типов. Идеальный глянцевый блеск, легкость и простота в использовании, длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка, повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки - всё это вы найдёте в гель-лаках Global Fashion!

Гель лак Global Fashion Summer Light 012 - дивовижний професійний матеріал для наращування нігтів, який створений, щоб підкреслити жіночність і ніжність. Він має масову витривалість та глибокий сяючий блиск, що зберігається протягом тривалого часу.

Гель лак Global Fashion Summer Light 012 надає можливість привести свої нігті в окрас. Він є ідеальним вибором для літнього сезону, оскільки його світло-рожевий відтінок нагадує квіти і сонечко. Це дозволяє створювати неймовірні манікюри, які доповнять Ваш образ та підкреслять жіночність.

Гель лак Global Fashion Summer Light 012 має зручний пензлик, який дозволяє легко розподіляти матеріал по нігтю. Якісний склад дозволяє виконати процедуру на для будь-якого типу нігтів. Його гладкість та стійкість роблять його одним з найкращих гель лаків на ринку.

Відмінний гель лак Global Fashion Summer Light 012 - це товар на весь світ і насамперед - для сучасних жінок, які слідкують за модними трендами та хочуть виглядати завжди ошатно. Завдяки високій якості та надійності, Ви можете переконатися, що Вашу манікюру можна не змінювати на протязі тривалого часу.

Якщо хочете підкреслити Вашу красу та захотіли звернути увагу на свої нігті, засіб Global Fashion Summer Light 012 має бути в арсеналі Вашої косметичної сумки. Це якісний професійний матеріал, який зробить Ваші нігті розкішні та чарівні. Обирайте найкраще та здивуйте світ зі своєї краси з Global Fashion Summer Light 012.