Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Yellow rose Жовта троянда

Код продукту: 14805
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1236
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Фімо - це сучасний матеріал для створення дизайну нігтів, який зараз заробляє все більшу популярність серед красунь. Фімо для нігтів - це особливий вид фімо, який має форму тонкої колбаски. Він використовується для створення різних дизайнів на нігтях.

Yellow rose – це один з видів фімо для нігтів, який надає можливість створювати різні квіткові мотиви на нігтях, зокрема, троянди. Така колбаска має яскраво жовтий колір, що додає нігтям вишуканості та неповторності.

Жовта троянда - символ сонячної радості та оптимізму. Тож, створюючи дизайн на нігтях з використанням фімо Yellow rose, можна підняти собі настрій та показати свою позитивну енергію.

До переваг фімо для нігтів можна віднести його легкість в застосуванні і широку палітру кольорів, яка дозволяє створювати різноманітні і оригінальні малюнки. Крім того, такий декор для нігтів є досить тривалим, тому ваші нігті будуть виглядати красивими і доглянутими на тривалий час.

Загалом, якщо хочете створити новий та оригінальний дизайн на своїх нігтях, Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Yellow rose – це чудовий вибір. Він дозволяє втілити у життя будь-яку ідею та створювати оригінальні та неповторні малюнки, які нікого не залишать байдужим.