Декор для нігтів,Global Fashion, gray figures

Код продукту: 14468
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,62 €
1,75 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1277
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 8.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів – це невід'ємна частина модного манікюру. Красиво оформлений дизайн нігтів привертає погляди і додає ніжного шарму до образу. Застосування каменів Сваровські та інших прикрас робить манікюр неповторним та елегантним.

Global Fashion - це актуальні тренди в світі моди. Коли мова йде про манікюр, всі нові тенденції світової моди відразу ж знаходить відображення в дизайні нігтів. Тільки дивіться - скільки красивих та оригінальних ідей з'являється щодня!

Gray figures – це стиль дизайну нігтів, який став відомий в останні роки. Його головна особливість - універсальність та здатність добре поєднуватися з будь-якими кольорами в одязі. Незважаючи на те, що "сірі цифри" – це доволі строга та лаконічна тенденція у світі нігтьового дизайну, вона дозволяє демонструвати вашу елегантність та бездоганний стиль.

Для створення оригінального дизайну нігтів Використовуйте пакети каменів Сваровські. Вони дадуть вашим нігтям блискучість та розкіш. До цього додайте ще трішки фантазії, та ви отримаєте неймовірно красивий та стильний манікюр, яким можна засліпити усіх!