Топ с глиттером Galaxy Top Coat 09, 15 мл

Код продукту: 16747
Залишок на складі: багато
180 ₴
4,17 €
4,49 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Характеристика
Перегляди 169
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 09
Розміри
Довжина 9.00 cm
Ширина 3.00 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ПЕРЕВАГИ:
стійкий - завдяки поліпшеній формулі топ надійно захищає кольоровий гель-лак від зовнішніх чинників, надовго зберігає яскравість кольору, запобігає сколам і відшаруванням.

без липкого шару - не потрібне зняття липкого шару, що спрощує покриття та економить час.

не жовтіє при тривалому носінні.

не густий - м'яко і рівномірно лягає на нігтьову пластину тонким шаром, не розтікається.

GALAXY TOP COAT
Топи з шимером (блискітками) дають змогу надати ефектності будь-якому однотонному покриттю! Блискітки в топах Galaxy різних розмірів і відтінків, тому ви з легкістю зможете створити бажаний ефект.
Використовуючи топи з шимером можливо легко приховати недоліки нігтьової пластини або нерівного покриття.
Обов'язково запечатуйте краї під час
роботі з натуральними нігтями

Уникайте затікань на зону кутикули.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
2
мл
12
15
мл
Топ “Galaxy Top Coat 09” – це аксесуар, який стане незамінним помічником при нарощуванні нігтів, дозволяючи створити чудовий гламурний ефект. Цей товар виробляється в Україні, відрізняється високою якістю та ефективністю в захисті лаку від сколів і подряпин.

Основне завдання топу - це підвищення стійкості лаку на нігтях та збереження блиску протягом тривалого часу. “Galaxy Top Coat 09” виконує ці завдання на 100%. До складу цього топу входять спеціальні компоненти, що забезпечують швидку сушку та надійний захист лаку на нігтях.

Найбільш визначною рисою топу є гліттерний ефект, що створюється на поверхні нігтів після нанесення топу. “Galaxy Top Coat 09” надає нігтям незвичайний обсяг та яскравість. Під впливом світла гліттер особливо блищить, створюючи ефект справжнього “галактичного” аурою.

Даний топ прекрасно поєднується з самих різних кольорів лаків, надає відчуття неповторності та ексклюзивності Вашим нігтям, прикрасить будь-який образ, стане незамінним помічником в будь якого знаменитого дизайнера нігтів.

Завдяки щільному та практичному флакону, який має ємність 15 мл, використання топу є дуже економним і дозується легко, що дозволяє використовувати дану продукцію дуже тривалий час.

Висновок: “Galaxy Top Coat 09” – це справжній знахідка для тих, хто любить самовираження та неповторність. Цей топ - ідеальна основа для створення ідеального манікюру, об'єднує в собі якість, ефективність та ексклюзивність. Ви можете бути впевнені, що з цим топом Ваші нігті будуть яскраві, привабливі та справжнім прикрасою будь-якого образу.