Топ із глітером Galaxy Top Coat 04, 15 мл

Код продукту: 11160
Залишок на складі: багато
180 ₴
4,17 €
4,49 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Характеристика
Перегляди 1328
Номер кольору 04
Розміри
Довжина 2.00 cm
Ширина 2.00 cm
Висота 8.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ПЕРЕВАГИ:
стійкий - завдяки поліпшеній формулі топ надійно захищає кольоровий гель-лак від зовнішніх чинників, надовго зберігає яскравість кольору, запобігає сколам і відшаруванням.

без липкого шару - не потрібне зняття липкого шару, що спрощує покриття та економить час.

не жовтіє при тривалому носінні.

не густий - м'яко і рівномірно лягає на нігтьову пластину тонким шаром, не розтікається.

GALAXY TOP COAT
Топи з шимером (блискітками) дають змогу надати ефектності будь-якому однотонному покриттю! Блискітки в топах Galaxy різних розмірів і відтінків, тому ви з легкістю зможете створити бажаний ефект.
Використовуючи топи з шимером можливо легко приховати недоліки нігтьової пластини або нерівного покриття.
Обов'язково запечатуйте краї під час
роботі з натуральними нігтями

Уникайте затікань на зону кутикули.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
2
мл
12
15
мл

У складі топ має дрібний шиммер, який переливається. Так само як і звичайний топ використовується в якості фінішного покриття. Він збереже цілими всі попередні шари, забезпечить ідеальну носку манікюру і додасть святкове сяйво будь-якого відтінку гель-лаку. Найдрібніші мерехтливі частинки яскраво переливаються при будь-якому освітленні. Не має липкого шару. Топ не тріскається, і не втрачає блиск під час довгої шкарпетки.

У світі манікюру і педикюру нарощені нігті завжди були популярні, але створення красивого і якісного манікюру вимагає не тільки техніки, але і правильного вибору лаку. Один з таких лаків, який дозволяє створити красивий і яскравий манікюр, - це Топ з глітером Galaxy Top Coat 04.

Цей топ має свою неповторну чарівність і привабливість у вигляді космічних глітерних частинок, що створюють на нігтях ефект зоряного неба і галактики. Galaxy Top Coat 04-це топове покриття, яке підходить для будь-якого лаку, завдяки тому, що воно не змінює його основну колірну гамму, а навпаки, тільки її підкреслює. Крім того, він підсилює стійкість лаку і збільшує його термін носіння.

Варто відзначити, що топ з глітером Galaxy Top Coat 04 легко наноситься на нігті, не тече і не залишає розлучень. Він швидко сохне і не розмазується при нанесенні поверх основного лаку. Це робить процес створення яскравого манікюру приємним і простим.

Galaxy Top Coat 04-це не тільки красиво, але і корисно для здоров'я нігтів. Він містить зміцнюючі інгредієнти, які зміцнюють і захищають нігті. Одним з таких інгредієнтів є пантенол, який зволожує нігтьову пластину і запобігає її ламкість.

Таким чином, топ Galaxy Top Coat 04 - це відмінний вибір для тих, хто хоче створити красивий і ефектний манікюр. Його глітерні частинки надають нігтям чарівний блиск і загадковість, які будуть залучати погляди оточуючих протягом усього дня. Крім того, він підсилює стійкість основного лаку і зміцнює нігті. Galaxy Top Coat 04-це чудове доповнення до вашої космічної колекції лаків!