Топ із глітером Galaxy Top Coat 08, 15 мл

Код продукту: 11164
Залишок на складі: багато
180 ₴
4,17 €
4,50 $
19 купили

Кількість:

19 купили
Характеристика
Перегляди 1363
Номер кольору 08
Розміри
Довжина 2.00 cm
Ширина 2.00 cm
Висота 8.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ПЕРЕВАГИ:
стійкий - завдяки поліпшеній формулі топ надійно захищає кольоровий гель-лак від зовнішніх чинників, надовго зберігає яскравість кольору, запобігає сколам і відшаруванням.

без липкого шару - не потрібне зняття липкого шару, що спрощує покриття та економить час.

не жовтіє при тривалому носінні.

не густий - м'яко і рівномірно лягає на нігтьову пластину тонким шаром, не розтікається.

GALAXY TOP COAT
Топи з шимером (блискітками) дають змогу надати ефектності будь-якому однотонному покриттю! Блискітки в топах Galaxy різних розмірів і відтінків, тому ви з легкістю зможете створити бажаний ефект.
Використовуючи топи з шимером можливо легко приховати недоліки нігтьової пластини або нерівного покриття.
Обов'язково запечатуйте краї під час
роботі з натуральними нігтями

Уникайте затікань на зону кутикули.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
2
мл
12
15
мл

У складі топ має дрібний шимер,який переливається. Так само як і звичайний топ використовується в якості фінішного покриття. Він збереже цілими всі попередні шари, забезпечить ідеальну носку манікюру і додасть святкове сяйво будь-якого відтінку гель-лаку. Найдрібніші мерехтливі частинки яскраво переливаються при будь-якому освітленні. Не має липкого шару. Топ не тріскається, і не втрачає блиск під час довгої шкарпетки.

Топ-покриття з глітером-це модний і ефектний спосіб надати вашим нігтям блиск і оригінальність. Популярність такого декору не згасає, а тільки наростає, тому практично кожен бренд косметики випускає свій варіант даного продукту.

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про гліттер-те з таємничою назвою Galaxy Top Coat 08 від відомого бренду манікюрних засобів Топ Топ. Цей продукт є ідеальним варіантом для тих, хто хоче створити свій унікальний нігтьової дизайн.

На перший погляд Top Coat Galaxy 08 виглядає дуже просто і навіть непомітно, але це тільки до тих пір, поки ви не нанесете його на свої нігті. Це верхнє покриття містить тисячі мерехтливих частинок, які створюють космічну атмосферу на вашій нігтьовій пластині.

Нанесення цього топ-покриття дуже просте і зручне. Якщо ви вже досвідчений майстер манікюру, то ви легко зможете впоратися з цим завданням самостійно. В іншому випадку, вам варто звернутися до професіонала, щоб отримати кращий результат.

А коли Top Coat Galaxy 08 буде нанесений на Вашу нігтьову пластину, ви побачите, як ваш манікюр стане неповторним і привабливим. Завдяки своєму унікальному складу, цей продукт створить на вашій нігтьової пластини ефект глибини і обсягу, який буде залучати погляди оточуючих.

Крім того, Top Coat Galaxy 08 від Топ Топ легко поєднується з іншими кольорами і дизайнами покриттів, що дозволяє вам створювати абсолютно різні образи на своїх нігтях і змінювати їх за своїм бажанням.

Якщо ви хочете порадувати себе новим і модним манікюром, то Top Coat Galaxy 08 – це саме те, що вам потрібно. Спробуйте цей продукт і оцініть його унікальні властивості на своїх нігтях.