Топ із глітером Galaxy Top Coat 05, 15 мл

Код продукту: 11161
Залишок на складі: багато
180 ₴
4,17 €
4,50 $
(5)
11 купили

Кількість:

(5)
11 купили
Характеристика
Перегляди 1343
Номер кольору 05
Розміри
Довжина 2.00 cm
Ширина 2.00 cm
Висота 8.00 cm

Станьте товар

2023-11-11 14:59:50
5

2023-10-27 04:31:08
5

Ніжне золотисте мерехтіння. Дуже подобається клієнтам

GlobalFashion

Здрастуйте! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Також зверніть увагу на інші позиції з нашого широкого асортименту, натиснувши на логотип магазину Global Fashion. Будемо раді бачити Вас знову серед покупців нашого бренду! З повагою, команда Global Fashion.

2023-09-14 17:46:35
5

Хороший топ

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion.

2023-09-05 22:58:51
5

2023-08-18 20:33:40
5

ПЕРЕВАГИ:
стійкий - завдяки поліпшеній формулі топ надійно захищає кольоровий гель-лак від зовнішніх чинників, надовго зберігає яскравість кольору, запобігає сколам і відшаруванням.

без липкого шару - не потрібне зняття липкого шару, що спрощує покриття та економить час.

не жовтіє при тривалому носінні.

не густий - м'яко і рівномірно лягає на нігтьову пластину тонким шаром, не розтікається.

GALAXY TOP COAT
Топи з шимером (блискітками) дають змогу надати ефектності будь-якому однотонному покриттю! Блискітки в топах Galaxy різних розмірів і відтінків, тому ви з легкістю зможете створити бажаний ефект.
Використовуючи топи з шимером можливо легко приховати недоліки нігтьової пластини або нерівного покриття.
Обов'язково запечатуйте краї під час
роботі з натуральними нігтями

Уникайте затікань на зону кутикули.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
2
мл
12
15
мл

У складі топ має дрібний шиммер,який переливається. Так само як і звичайний топ використовується в якості фінішного покриття. Він збереже цілими всі попередні шари, забезпечить ідеальну носку манікюру і додасть святкове сяйво будь-якого відтінку гель-лаку. Найдрібніші мерехтливі частинки яскраво переливаються при будь-якому освітленні. Не має липкого шару. Топ не тріскається, і не втрачає блиск під час довгої шкарпетки.

Топ гелевого покриття є невід'ємною частиною манікюру, оскільки він захищає нігтьову пластину від пошкоджень і надає йому блиск. Одним з найпопулярніших варіантів серед багатьох дизайнерів є Топ Galaxy з глітером в 15 мл обсязі.

Даний топ відрізняється високоякісними компонентами і незвичайним ефектом при нанесенні. Вміщені в ньому гліттерові частинки створюють на нігтьової поверхні мерехтіння, які нагадують сузір'я і галактики в нічному небі. Це надає манікюру надзвичайну красу і ефектність.

Топ Galaxy з глітером ідеально поєднується з будь-якими кольорами гель-лаку, тому він може бути використаний для створення будь-яких дизайнових рішень. Він легко наноситься на нігтьову пластину і швидко висихає без липкості.

Компанія-виробник гарантує довговічність покриття, а також легкість його видалення в разі необхідності. Обсяг флакона в 15 мл дозволяє використовувати засіб для створення декількох манікюрів.

Таким чином, Топ Galaxy з глітером в 15 мл обсязі є відмінним вибором для тих, хто шукає красивий, якісний і надійний топ для своїх нігтів. Він допоможе створити унікальний і ефектний манікюр і привернути увагу оточуючих.