Гель лак Shine Star Global Fashion, 8 мл 04 04

Код продукту: 8156
Залишок на складі: багато
150 ₴
3,48 €
3,75 $
11 купили

Кількість:

11 купили
Характеристика
Перегляди 926
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 04
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

це шимерні гель-лаки, блискітки яких сяють по-різному залежно від яскравості підкладки. Мають напівпрозору консистенцію і наносяться на кольоровий гель-лак або гель-фарбу.
ГЕЛЬ-ЛАК
“SHINE STAR”
оптимальне співвідношення прийнятної ціни та високої преміум якості

унікальна безпечна формула, розроблена з урахуванням індивідуальних особливостей нігтів різних типів

ідеальний глянцевий блиск без ущільнення шарів

легкість і простота у використанні

тривале збереження яскравого і насиченого відтінку

підвищена стійкість до механічних пошкоджень, відсутність відколів і подряпин протягом усього часу носіння

багата палітра сучасних стильних відтінків

легке і швидке зняття гель-лакового покриття
ПЕРЕВАГИ:
Гель-лак представлений у 10 мл пляшечці, з дуже зручним пензликом для нанесення кольору. Гель-лак "Shine star" це гель-лак, який при нанесенні на різні підкладки створює різний ефект (на світлій підкладці виходить світлий мерехтливий відтінок пастельних кольорів, а на чорній підкладці - яскраві мерехтливі відтінки, як-от фіолетовий, темно-синій, яскраво - берюзовий і т.д.). Серія гель-лаків з чудовим мерехтінням і неповторним блиском, не надає додаткового об'єму на нігтях, може використовуватися самостійно, а також для промальовування елементів дизайну і розстановки акцентів.
мл.
8
001
010
009
008
007
006
005
004
003
002
КОЛЬОРИ:
8162
8153
8154
8155
8158
8157
8159
8161
8156
8160

Гель лак Shine star - это 10 оттенков для вашего образа, где вы можете экспериментировать с цветами для получения неповторимых дизайнов. В прозрачной основе находится множество ярких мелких блесток, которые играют, переливаются, мерцают и дают неповторимые эффекты. Ярче всего свой эффект они проявляют на черной подложке. Но так же их можно наносить поверх любого оттенка гель-лака для придания шиммерного блеска. Много мелких блёсток. Cовременная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion - оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества;

  • уникальная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов;
  • идеальный глянцевый блеск;
  • легкость и простота в использовании;
  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе;
  • длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка;
  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки;
  • богатая палитра современных стильных оттенков. Цветовая гамма представлена как спокойными пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками;
  • разнообразие текстур гель лаков Global Fashion удовлетворит самый изощренный вкус и составит конкуренцию многим известным мировым брендам ногтевой индустрии;
  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.
Гель-лак Shine Star являє собою ідеальний вибір для тих, хто любить яскраві та блискучі нігті. Він має велике різноманіття кольорів, які дозволять вам підібрати оптимальний тон до будь-якого вбрання та заходу. 

Кожен пігмент, який використовується в виготовленні гель-лаку, є якісним та повністю безпечним для здоров'я. Продукт є стійким та не злущується з поверхні нігтів, дозволяючи насолоджуватись яскравим та красивим манікюром протягом тривалого часу. 

Гель-лак Shine Star Global Fashion, 8 мл 04 04 - це чудовий вибір для тих, хто любить ніжні відтінки. Його світло-рожевий колір та легкий блиск зроблять ваш манікюр дуже жіночним та ніжним. Він ідеально підходить для будь-яких випадків - від офісного стилю до вечірнього вишуканого вбрання. 

Гель-лак Shine Star має високу якість та доступну ціну, яка дозволяє кожній жінці зробити свій манікюр красивим та оригінальним. Ця продукція гарантовано порадує вас своєю стійкістю та якістю, дозволяючи вашій шкірі рук дихати. 

Отже, якщо ви хочете прикрасити свої нігті гарним манікюром та не хочете тратити час на його підтримку, то обирайте гель-лак Shine Star Global Fashion, 8 мл 04 04 і насолоджуйтесь його чарівним відтінком протягом тривалого часу.