Топ із глітером Galaxy Top Coat 09, 12 мл

Код продукту: 11245
Залишок на складі: немає в наявності
150 ₴
3,49 €
3,81 $
62 купили
62 купили
Характеристика
Перегляди 1577
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 09
Розміри
Довжина 2.00 cm
Ширина 2.00 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 12.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ПЕРЕВАГИ:
стійкий - завдяки поліпшеній формулі топ надійно захищає кольоровий гель-лак від зовнішніх чинників, надовго зберігає яскравість кольору, запобігає сколам і відшаруванням.

без липкого шару - не потрібне зняття липкого шару, що спрощує покриття та економить час.

не жовтіє при тривалому носінні.

не густий - м'яко і рівномірно лягає на нігтьову пластину тонким шаром, не розтікається.

GALAXY TOP COAT
Топи з шимером (блискітками) дають змогу надати ефектності будь-якому однотонному покриттю! Блискітки в топах Galaxy різних розмірів і відтінків, тому ви з легкістю зможете створити бажаний ефект.
Використовуючи топи з шимером можливо легко приховати недоліки нігтьової пластини або нерівного покриття.
Обов'язково запечатуйте краї під час
роботі з натуральними нігтями

Уникайте затікань на зону кутикули.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
2
мл
12
15
мл
Топ-покриття Galaxy Top Coat з глітером 09, об'ємом 12 мл, є одним з найпопулярніших продуктів для нарощування та дизайну нігтів. Цей продукт відрізняється оригінальним дизайном, який забезпечує яскравий і ефектний вигляд нігтів.

Особливості продукту

Гліттер в топ-покритті Galaxy Top Coat надає нігтям насичений колір і ексклюзивний блиск. Крім того, дане покриття відрізняється довговічністю і стійкістю до зовнішніх впливів, що дозволяє зберегти ефект і яскравість манікюру протягом тривалого часу. 

Застосування продукту

Для досягнення найбільш яскравого і ефектного результату, необхідно слідувати декільком простим правилам нанесення топ-покриття Galaxy Top Coat. Спочатку потрібно нанести базове покриття, після чого рівномірно нанести на нігті топ-покриття Galaxy Top Coat. Для збільшення ефекту Гліттера, можна нанести кілька шарів топ-покриття. 

Підсумковий результат

Після нанесення топ-покриття Galaxy Top Coat з глітером, ваші нігті будуть виглядати красиво, вишукано і ексклюзивно. Такий манікюр буде відмінною ідеєю для красивого вечірнього образу. Завдяки високій стійкості покриття, ефект Гліттера збережеться протягом довгого часу, що дозволить вам довго насолоджуватися красою своїх нігтів. 

В цілому, топ-покриття Galaxy Top Coat з глітером 09 об'ємом 12 мл, являє собою ідеальний продукт для всіх, хто хоче створити ефектний і яскравий манікюр. Сподіваємося, що даний огляд допоможе вам вибрати кращий продукт для догляду за своїми нігтями.