Топ з глітером Galaxy Top Coat 01, 15 мл

Код продукту: 11157
Залишок на складі: багато
180 ₴
4,18 €
4,57 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Характеристика
Перегляди 1799
Номер кольору 01
Розміри
Довжина 2.00 cm
Ширина 2.00 cm
Висота 8.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ПЕРЕВАГИ:
стійкий - завдяки поліпшеній формулі топ надійно захищає кольоровий гель-лак від зовнішніх чинників, надовго зберігає яскравість кольору, запобігає сколам і відшаруванням.

без липкого шару - не потрібне зняття липкого шару, що спрощує покриття та економить час.

не жовтіє при тривалому носінні.

не густий - м'яко і рівномірно лягає на нігтьову пластину тонким шаром, не розтікається.

GALAXY TOP COAT
Топи з шимером (блискітками) дають змогу надати ефектності будь-якому однотонному покриттю! Блискітки в топах Galaxy різних розмірів і відтінків, тому ви з легкістю зможете створити бажаний ефект.
Використовуючи топи з шимером можливо легко приховати недоліки нігтьової пластини або нерівного покриття.
Обов'язково запечатуйте краї під час
роботі з натуральними нігтями

Уникайте затікань на зону кутикули.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
2
мл
12
15
мл
Топ з глітером Galaxy Top Coat 01, 15 мл - це новинка в світі нарощування нігтів, яка дозволить кожній дівчині створити унікальний і неповторний дизайн своїх нігтів.

Це топ-покриття створено на основі високоякісних компонентів, які дозволяють зберігати яскравість і насиченість кольору на тривалий термін. Також, воно володіє зручною пензликом, яка дозволяє рівномірно розподілити склад на поверхні нігтів.

Основна перевага цього топ-покриття-гліттер, який створює на поверхні нігтя ефект галактики. Це неповторний дизайн, який притягує увагу і підкреслює індивідуальність кожної дівчини.

Галактичний дизайн можна створювати не тільки на акрилових або гелевих нігтях, але і на натуральних. Топ з глітером Galaxy Top Coat 01, 15 мл легко наноситься на будь-яку поверхню нігтя, надаючи їй унікальний і абсолютно неповторний вигляд.

Якщо ви хочете створити вражаючий дизайн своїх нігтів і підкреслити свою індивідуальність, то обов'язково спробуйте новинку - топ-покриття Galaxy Top Coat 01, 15 мл.воно точно не залишить вас байдужими і подарує незабутні емоції від прекрасно оформлених нігтів.