Топ із глітером Galaxy Top Coat 01, 12 мл

Код продукту: 11149
Залишок на складі: багато
150 ₴
3,50 €
3,76 $
(4)
86 купили

Кількість:

(4)
86 купили
Характеристика
Перегляди 2378
Кількість товарів в одній коробці 24
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 01
Розміри
Довжина 3.00 cm
Ширина 3.00 cm
Висота 8.50 cm
Об `єм 12.00 ml

Станьте товар

2021-09-02 15:00:32
5

Сам топ дуже хороший, але у мене на білому дав злегка жовтизну

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2021-08-05 14:17:16
3

На жаль топ потік, а я його дуже чекала. Розумію, що це не вина виробника, але закручуйте флакони щільніше, знаючи доставку від wb... Шкода, що не встигла оформити в застосунку повернення через брак, щоб цей топ не продовжував їздити по покупцях(

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що якість товару Вас розчарувала, ми вже працюємо над проблемою пакування. Дякуємо, що приділили час і залишили відгук, бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2021-04-23 17:20:13
5

У мене тон 01. Це саме те, що шукала дуже давно. Блискітки дуже делікатні, їх практично не видно. Але при цьому вони додають сяйво і дуже добре виглядають з абсолютно будь-яким кольором від нюда до чорного. Принадність та й годі

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

Відео-огляд товару:
ПЕРЕВАГИ:
стійкий - завдяки поліпшеній формулі топ надійно захищає кольоровий гель-лак від зовнішніх чинників, надовго зберігає яскравість кольору, запобігає сколам і відшаруванням.

без липкого шару - не потрібне зняття липкого шару, що спрощує покриття та економить час.

не жовтіє при тривалому носінні.

не густий - м'яко і рівномірно лягає на нігтьову пластину тонким шаром, не розтікається.

GALAXY TOP COAT
Топи з шимером (блискітками) дають змогу надати ефектності будь-якому однотонному покриттю! Блискітки в топах Galaxy різних розмірів і відтінків, тому ви з легкістю зможете створити бажаний ефект.
Використовуючи топи з шимером можливо легко приховати недоліки нігтьової пластини або нерівного покриття.
Обов'язково запечатуйте краї під час
роботі з натуральними нігтями

Уникайте затікань на зону кутикули.
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
2
мл
12
15
мл

Представляємо вам топ Алмазний з глітером Galaxy Top Coat без липкого шару! У складі топ має дрібний шимер (мікроблискітки), що переливаються. Також, як і звичайний топ використовується в якості фінішного покриття. Виготовлений з американської сировини високої якості, супер-глянсовий ефект, тримається більше 4х тижнів. Не затирається, не сколюється, не жовтіє на білому. Топ для нігтів з ідеальним блиском і сяйвом без липкого шару, середньої консистенції, забезпечує швидке самовирівнювання і ідеальні дзеркальні відблиски, додасть святкове сяйво будь-якого відтінку гель-лаку!

Час полімеризації в UV-лампі 36 Вт - 2 хвилини, в LED лампі - 30-60 секунд.

Нарощування нігтів-це популярна процедура, яку вибирають жінки, які бажають створити ідеальний образ. При цьому вибір якісного лаку для нігтів грає ключову роль в створенні відповідного стилю. Останнім часом на піку популярності знаходиться топ з глітером Galaxy Top Coat від виробника Essie.

Цей топ дозволяє швидко і легко додати блискучий відтінок на вже покриті нігті. Він відрізняється якісним складом, який гарантує довговічність покриття і збереження яскравості кольору.

Галактичний ефект, який створює топ, перетворює нігті на справжні витвори мистецтва. Він дозволяє створити ефект космічного пилу, який буде виглядати надзвичайно ефектно на будь-якому типі нігтів.

Galaxy Top Coat має комфортну кисть, яка забезпечує простоту використання і дозволяє досягти ідеального покриття. Вона забезпечує легке нанесення топа і захищає нігті від пошкоджень.

Стійкість глітерів в топі не дозволяє їм розсипатися і забезпечує цікаву і оригінальну текстуру нігтів. Покриття зберігає свій блиск і яскравість протягом декількох днів.

Galaxy Top Coat 01, 12 мл - це вибір тих, хто хоче виглядати стильно і модно в будь-якій ситуації. Цей топ дозволить додати оригінальність і унікальність в ваш образ.