Гель лак Black Elite серії E, E08

Код продукту: 10525
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,01 $
23 купили

Кількість:

23 купили
Характеристика
Перегляди 886
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору E08
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЬ-ЛАК
“LIME CANARY”
Ця лінія складається з декількох відтінків - 12 яскравих кольорів, які нагадують про літніх птахів. Яскраві і стильні колірні рішення, багата пігментація, приємна щільність і відмінна зносостійкість, чудовий блиск і слухняна текстура зроблять ваш манікюр ідеальним як для свят, так і для повсякденного життя! Манікюр, виконаний серією E "LIME CANARY", буде життєрадісним, завзятим, яскравим, як сонце, без нудних тонів, з творчою фантазією.

мл.
8
Колір:
E03
E04
E02
E05
E10
E06
D07
E08
E09
E12
E11
E01
10518
10519
10525
10524
10523
10522
10521
10520
10526
10527
10528
10529

Описание:

Гель лак Black Elite серии E изготовлен на американском сырье с каучуковой основой. Данный гель-лак является высококачественным. Black Elite достаточно пигментированный гель-лак, ложатся в один-два слоя, в зависимости от цвета, имеет хорошую густоту, не растекается и отлично ложатся при покрытии не оставляя следов от кисти. Гель лак Black Elite серии E можно смело совмещать с базовыми и финишными покрытиями других производителей.

Гель лак Black Elite серии E от Global Fashion имеет ряд достоинств:

  • шикарный глянцевый блеск.

  • легкость и простота в использовании.

  • оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества.

  • исключительная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов.

  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

  • длительное сохранение насыщенного оттенка.

  • богатая палитра современных стильных оттенков.

  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки.

  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.

  • сногсшибательный маникюр.

Купить Гель лак Black Elite серии E, можно на нашем сайте.

Гель лак Black Elite серії E, E08: ідеальний вибір для стильних нігтів

Якщо ви хочете носити красиві та доглянуті нігті, але не маєте бажання відвідувати салон краси кожного тижня, то гель лак Black Elite серії E, E08 стане вашим найкращим другом. Цей гель лак забезпечує довготривалу стійкість та насиченість кольору, що дозволяє зберігати стильний манікюр протягом декількох тижнів.

Серія E гель лаків Black Elite - це справжня знахідка для тих, хто хоче поєднати якість та естетику. Саме серія E стала відомою завдяки своїм насиченим кольорам та глянцевій текстурі, яка надає нігтям блиску та краси. Кожен відтінок серії E прекрасно доповнить ваш образ: якщо ви любите ніжні відтінки, то серія E08 - теплий рожевий з заглибленням в трохи сливовий відтінок, точно стане до вподоби.

Окрім того, що гель лаки серії E мають велику палітру відтінків, вони ще й забезпечують відмінну якість покриття. Гель лак Black Elite наноситься легко та рівномірно, не створюючи хвиль на поверхні нігтів. Благодаря технологии Dual Polymer System, гель лаки глибоко проникають в нігтьову пластину, надаючи їй міцності та захисту. 

За допомогою гель лаку Black Elite серії E, E08 ви зможете створити неповторний манікюр вдома. Протягом двох тижнів нігтьове покриття не пошкоджується, не розтріскується та не втрачає глянцю. Також, гель лак не вимагає особливого догляду та швидко висихає. 

Отже, якщо ви шукаєте найкращу якість та стильні кольори для свого манікюру, то гель лак Black Elite серії E, E08 - іdealne рішення для вас. Він забезпечить неймовірно довготривалу насиченість кольору та бездоганну стійкість покриття, що дозволить вам зберігати свій стильний образ.