Гель лак Black Elite серії C, C04

Код продукту: 10462
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
28 купили

Кількість:

28 купили
Характеристика
Перегляди 872
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору C04
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЬ-ЛАК “SHIBUYA”
Звичайно, коли ми говоримо про зиму, ми відразу уявляємо собі білий колір. Це основний колір, який домінує в зимовому пейзажі на значній частині території Землі. Плюс чорні, коричневі дерева, що контрастують на тлі білих снігових заметів. Взимку у природи невелика палітра, але, тим не менш, ті кольори, які залишаються, виглядають дуже яскраво на білому тлі: почервоніння горобини, зелень хвої, помаранчеві заходи, Крижана синява неба... Зимові кольори холодні до крижаних, але пронизливо чисті, сяючі. Основний колір-холодний синій

мл.
8
Колір:
C03
C04
C02
C05
C10
C06
C07
C08
C09
C12
C11
C01
10459
10460
10501
10500
10499
10464
10462
10461
10502
10503
10504
10505

Описание:

Гель лак Black Elite изготовлен на американском сырье с каучуковой основой. Данный гель-лак является высококачественным. Black Elite достаточно пигментированный гель-лак, ложатся в один-два слоя, в зависимости от цвета, имеет хорошую густоту, не растекается и отлично ложатся при покрытии не оставляя следов от кисти. Гель лак Black Elite можно смело совмещать с базовыми и финишными покрытиями других производителей.

Гель лак Black Elite от Global Fashion имеет ряд достоинств:

  • шикарный глянцевый блеск.

  • легкость и простота в использовании.

  • оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества.

  • исключительная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов.

  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

  • длительное сохранение насыщенного оттенка.

  • богатая палитра современных стильных оттенков.

  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки.

  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.

  • сногсшибательный маникюр.

Купить Гель лак Black Elite, можно на нашем сайте.

Гель лак - це ідеальне рішення для швидкого і ефективного манікюру. Він дозволяє зберегти красивий і доглянутий вигляд нігтів на декілька тижнів без пошкодження. Великим попитом серед професійних майстрів і звичайних користувачів користуються гелеві лаки Black Elite.

Серія C гелевих лаків Black Elite містить широку палітру яскравих та насичених відтінків. Колір C04 - це глибокий, чорний колір. Цей гель-лак має хороший насичений пігмент, який забезпечує гладку і досконалу поверхню нігтів.

Гель лак Black Elite добре тримається на нігтях, не осколюючись і не випадаючи. Він щільний і стійкий до розтріскування, що забезпечує вам імпозантний та довготривалий манікюр. Застосування гель-лаків Black Elite значно спрощує процес нанесення та видалення лаку. Ви зможете забути про проблеми, пов'язані з частими походами до майстра та значними витратами на нігтьовий сервіс. 

Завдяки своїй високоякісній формулі, гель-лаки Black Elite стали майже незамінними для професійних майстрів та домашніх користувачів. Вони роблять манікюр яскравим та ефективним, дозволяючи зберегти красу та здоров'я нігтьової пластини. Обирайте гель лак серії C, колір C04 від Black Elite та насолоджуйтеся чудовим результатом.