Гель лак Black Elite серії B, B06

Код продукту: 10452
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
26 купили

Кількість:

26 купили
Характеристика
Перегляди 861
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору B06
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЬ-ЛАК
«Marunouchi»
Ця лінія складається з 12 відтінків різних і найпопулярніших червоних кольорів. Дивно привабливі відтінки червоного, в міру яскраві і злегка приглушені, не можна назвати кричущими, але вони не залишаться без уваги. Червоний колір додає впевненості, додає пристрасті і змушує вас бути більш активними на шляху до досягнення ваших цілей.

Колір:
B03
B04
B02
B05
B10
B06
B07
B08
B09
B12
B11
B01
10447
10448
10458
10457
10456
10455
10454
10453
10452
10451
10450
10449

Описание:

Гель лак Black Elite изготовлен на американском сырье с каучуковой основой. Данный гель-лак является высококачественным. Black Elite достаточно пигментированный гель-лак, ложатся в один-два слоя, в зависимости от цвета, имеет хорошую густоту, не растекается и отлично ложатся при покрытии не оставляя следов от кисти. Гель лак Black Elite можно смело совмещать с базовыми и финишными покрытиями других производителей.

Гель лак Black Elite от Global Fashion имеет ряд достоинств:

  • шикарный глянцевый блеск.

  • легкость и простота в использовании.

  • оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества.

  • исключительная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов.

  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

  • длительное сохранение насыщенного оттенка.

  • богатая палитра современных стильных оттенков.

  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки.

  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.

  • сногсшибательный маникюр.

Купить Гель лак Black Elite, можно на нашем сайте.

Гель лак - це інноваційний засіб для догляду за нігтями, який дозволяє швидко та ефективно дизайнувати свої нігті в будь-який час. Серед різних брендів гель-лаків, Black Elite займає чільне місце на ринку нігтевої індустрії завдяки своїй якості та різноманітності колірної гами.

Гель лак Black Elite серії B06 - це колір, який привертає увагу. Це насичений та глибокий темно-фіолетовий відтінок, який додасть вашим нігтям розкішного вигляду. Колір B06 досить універсальний та може бути використаний для створення будь-якого стилю, він пасуватиме як для офісного, так і для вечірнього образу.

Основною перевагою гель-лаків Black Elite є їх висока стійкість та тривалість. Колір B06 не тільки протримається на вашому нігтьовому покритті до 2-х тижнів, але й залишиться ідеальною вигляду на протязі всього терміну.

Також гель-лаки Black Elite мають інноваційну формулу, яка дозволяє наносити їх легко та рівномірно. Багато відгуків клієнтів говорять про те, що цей гель-лак не збирається в кульки, не розтікається, не утворює бульбашок та має досить щільну консистенцію.

Отже, гель лак Black Elite серії B06 - це чудовий вибір для тих, хто бажає зробити свої нігті привабливими та стильними. Ви можете використовувати його для нанесення самостійно або в комбінації з іншими кольорами. Придбати гель-лаки Black Elite можна у спеціалізованих магазинах, а також в інтернет-магазинах. Ви можете бути впевнені, що обравши гель-лак Black Elite серії B06, ваші нігті будуть виглядати досконало протягом тривалого часу!