Гель лак Black Elite серии B, B09

Код продукту: 10455
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
26 купили

Кількість:

26 купили
Характеристика
Перегляди 197
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору B09
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЬ-ЛАК
«Marunouchi»
Ця лінія складається з 12 відтінків різних і найпопулярніших червоних кольорів. Дивно привабливі відтінки червоного, в міру яскраві і злегка приглушені, не можна назвати кричущими, але вони не залишаться без уваги. Червоний колір додає впевненості, додає пристрасті і змушує вас бути більш активними на шляху до досягнення ваших цілей.

Колір:
B03
B04
B02
B05
B10
B06
B07
B08
B09
B12
B11
B01
10447
10448
10458
10457
10456
10455
10454
10453
10452
10451
10450
10449

Описание:

Гель лак Black Elite изготовлен на американском сырье с каучуковой основой. Данный гель-лак является высококачественным. Black Elite достаточно пигментированный гель-лак, ложатся в один-два слоя, в зависимости от цвета, имеет хорошую густоту, не растекается и отлично ложатся при покрытии не оставляя следов от кисти. Гель лак Black Elite можно смело совмещать с базовыми и финишными покрытиями других производителей.

Гель лак Black Elite от Global Fashion имеет ряд достоинств:

  • шикарный глянцевый блеск.

  • легкость и простота в использовании.

  • оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества.

  • исключительная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов.

  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

  • длительное сохранение насыщенного оттенка.

  • богатая палитра современных стильных оттенков.

  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки.

  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.

  • сногсшибательный маникюр.

Купить Гель лак Black Elite, можно на нашем сайте.

Гель-лаки – це перевірений часом спосіб догляду за нігтями, який дозволяє зберігати їх чистими, охайними та стильними на протязі тривалого часу. Особливо популярною серед знавців краси стала серія гель-лаків Black Elite, серія B09, яка крім вишуканого дизайну, має такі переваги, як висока якість, тривала стійкість та легкість в нанесенні.

Гель-лаки серії Black Elite B мають найбільш відмінний відтінок чорного кольору, який відмінно підходить для створення сучасного та витонченого образу. Серія В09 вирізняється своєю глибиною та насиченістю кольору, що дає можливість створювати не тільки класичні, але й екстравагантні манікюри.

Гель-лак Black Elite серії В09 складається з високоякісних компонентів, які дозволяють досягнути максимальної стійкості та якості. Завдяки міцності та зносостійкості гель-лакі Black Elite серії В можна наносити не тільки на нігті рук, але й на нігті ніг, і не переживати за їхню стійкість та вигляд протягом тривалого часу.

Активний компонент, що міститься у формулі гель-лаку, дозволяє зберігати нігті здоровими та міцними, а також запобігати виникненню різних захворювань та проблем з нігтями. Гель-лаки серії Black Elite B09 дуже легко наносяться та не формують бульбашок чи нерівностей, що забезпечує гладке та рівномірне покриття.

Загалом, гель-лаки серії Black Elite, зокрема серія В09, є ідеальним вибором для тих, хто шукає якісний та стильний манікюр, що протримається на протязі тривалого часу та забезпечить красивий та охайний вигляд нігтям з будь-яким стилем та настроєм.