Гель фарба Mirror 05

Код продукту: 10419
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,35 €
1,47 $
37 купили

Кількість:

37 купили
Характеристика
Перегляди 1248
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 05
Розміри
Довжина 3.60 cm
Ширина 3.60 cm
Висота 3.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЕВА ФАРБА
“MIRROR”
Гель-фарба Mirror painting gel ідеально лягає на поверхню гелевого шару для зміцнення нігтів.

Гель-фарба Mirror painting gel використовується для додання блискучого, дзеркального ефекту всієї поверхні нігтя, френча, а також підходить для створення "рідкого каменю", добре виглядає в якості підкладки для акваріумного дизайну, ідеально підходить для створення ефекту вітража, омбре з блискітками. Перед використанням ми рекомендуємо перемішати так, щоб сяючі частинки шиммера були рівномірно розподілені по всій масі гелю.

Гель для фарбування дзеркал полімеризується в УФ-лампі (1 хв.) або в світлодіодній лампі (10-30 сек.).
5
4
1
3
2
7
8
9
6
10420
11850
11849
11848
10419
10418
10417
10416
10415
Перевага:
мерехтливе дзеркальне мерехтіння
легко наноситься
тонке покриття
швидка полімеризація
Хоча дзеркальний гель має дуже щільну консистенцію, рекомендується наносити його в два тонких шару, щоб уникнути потовщення покриття.

Оскільки блискітки надають нігтям певну міцність, не варто робити зміцнює покриття під ним занадто товстим.
ТОНКОЩІ:
1
2
гр.
5
Гель-лаки з ефектом дзеркала на нігтях зараз на піку популярності. Один з найбільш затребуваних відтінків - Mirror 05. Цей гель-лак створює приголомшливий дзеркальний блиск на нігтьовій пластині.

Гель-лак Mirror 05 має світле сріблясте покриття з дзеркальним відображенням. Він підійде для будь-якого випадку, допоможе створити ніжний і стильний манікюр. Також цей гель-лак можна поєднувати з іншими відтінками та елементами декору.

Гель-лак з дзеркальним ефектом не тільки красиво виглядає, але і досить стійкий. Навіть після багатьох днів експлуатації нігті залишаються блискучими і не втрачають своєї початкової яскравості. Також Mirror 05 добре лягає на нігтьову пластину, не тече і не розмазується.

Зверніть увагу на особливості нанесення гель-лаку Mirror 05. Він підходить для використання як на натуральних, так і на штучних нігтях. Перед нанесенням основи під гель-лак слід використовувати дезінфікуючий засіб і, при необхідності, нанести на нігті базове покриття. Потім нанесіть 2 тонких шари гель-лаку Mirror 05, не забуваючи висушити кожен шар у спеціальній лампі. Далі можна нанести верхнє покриття для захисту та додаткової фіксації нанесеного гель-лаку.

Гель-лак Mirror 05 може стати улюбленим відтінком у колекції для майстрів манікюру і для тих, хто любить експериментувати зі своїм стилем. Створюйте приголомшливий манікюр з гель-лаком Mirror 05 і доповнюйте його різними елементами декору і стразами. Насолоджуйтеся яскравими і красивими нігтями!